Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobni status

Na Fejsu objavila da je sretna, a minutu kasnije poginula

prometna nesreća
Foto: Screenshot/Fox8
26.04.2014.
u 19:29

- Pjesma 'Happy' čini me sretnom - napisala je Amerikanka Ann Sanford u statusu na Facebooku samo nekoliko sekundi prije nego je poginula u prometnoj nesreći.

- Pjesma 'Happy' čini me sretnom - napisala je Amerikanka Ann Sanford u statusu na Facebooku samo nekoliko sekundi prije nego je poginula u prometnoj nesreći, piše Fox8.

Policija je objavila kako je 32-godišnja Sanford u četvrtak ujutro u High Pointu s automobilom prešla u suprotni trak te se frontalno sudarila s kamionom koji je dolazio iz suprotnog smjera. Kasnije su policajcima neki prijatelji i članovi obitelji poginule kazali o statusu na Facebooku koji je Sanford stavila otprilike u vrijeme nesreće. Istražitelji su otkrili da je Facebook status stavljen u 8,33 sati, dok je policija dojavu o nesreći dobila samo minutu kasnije.

Otkriveno je i da je Sanford na internet stavljala svoje fotografije tijekom vožnje. - Koliko je ovo tužno, toliko je i dobra opomena za sve da moraju paziti što rade dok su u automobilu - kazao je policajac Chris Weisner.

>>Imao 4 promila alkohola u krvi, dobio 30 dana zatvora i 13.000 kn kazne!

>>Ukrala auto, zabila se u kuću i ubila ženu na spavanju

Komentara 15

Avatar recitimeni
recitimeni
20:14 26.04.2014.

Eto, pa tipkaj po fejsu dok se vozaš.

DE
Dejan1000
19:35 26.04.2014.

Pa sto je pisala poruku kad vozi.

MI
Misericordia
21:59 26.04.2014.

The song Happy makes me happy - koje kretenske posljednje riječi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije