Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PILOT SE KATAPULTIRAO

Drama na Mediteranu: Srušio se ruski MiG pri slijetanju na nosač

MIG ruski
14.11.2016.
u 18:43

Rusko ministarstvo obrane navodi da se lovac srušio zbog "tehničke greške"

Rusko ministarstvo obrane objavilo je danas da se borbeni zrakoplov MiG-29K srušio u pokušaju slijetanja na nosač zrakoplova "Admiral Kuznjecov" u Mediteranu blizu obale Sirije te da je pilot preživio

U izjavi za ruske novinske agencije, ministarstvo obrane navodi da se lovac srušio zbog "tehničke greške", nekoliko kilometara od nosača zrakoplova, no pilot se katapultirao te je izvučen iz mora na brod.

Ruski ratni brodovi stigli su prošli tjedan pred sirijsku obalu u istočnom Mediteranu kao pojačanje ruskim vojnim snagama, a u grupi je nosač zrakoplova "Admiral Kuznjecov" s kojega lovci polijeću u vojnu operaciju.

Rusija nešto više od godinu dana vodi kampanju zračnih udara u Siriji kao pomoć snagama predsjednika Bashara al-Asada, ističući da gađa samo džihadiste, napose one iz džihadističke skupine, takozvane Islamske države.

Ključne riječi

Komentara 90

DU
Deleted user
20:26 14.11.2016.

ekipa u Aleppu samo mora pricekat da se rusima sve pokvari

JA
jari3
18:54 14.11.2016.

Prije par dana sudarila se dva F-18 pa nikom ništa.

SE
serđo12
19:14 14.11.2016.

ovi padaju po1,a oni drugi po 2 kom zajedno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije