Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počinili i štetu

Drama na Kosovu: Građani upali u policijsku postaju i oslobodili zatvorenika

13.03.2014.
u 08:32

Incident se dogodio jučer u Zubinom Potoku, a građani su oslobodili Slobodana Sovrlića koji je i dalje u bijegu

Stanovnici Zubinog Potoka na sjeveru Kosova upali su jučer navečer u policijsku postaju i oslobodili Slobodana Sovrlića koji je priveden zbog remećenja javnog reda i mira.

Sovrlić je priveden u podnevnim satima, a građani su se potom počeli skupljati ispred policijske postaje u koju su ''upali'' te počinili materijalnu štetu, pišu srpski medij. Gradonačelnik Stevan Vulović izjavio je da je situacija u općini sada mirna te da su se građani koji su blokirali policijsku postaju razišli i vratili kućama.

Policija i dalje trga za odbjeglim Sovrlićem, a Ured za Kosovo i Metohiju osudio je upad u policijsku postaju te upozorio da se ''svako nasilje koje počine Srbi uvijek iskoristi kao povod za napad na Srbe i njihovu imovinu''.

>>Na Kosovo otputovao prvi dio 15. kontingenta KFOR

Komentara 3

PC
poshten_chovek225
10:06 13.03.2014.

Tocno -oko za oko zub za zub

OB
Objektivno...
21:05 14.03.2014.

Jel Slobodan okrenuo janje za oslobodioce?

SE
selbivoje
10:30 17.03.2014.

a koja policija moljim ljipa jel ona koja je obukla kosovsku ufiformu i radi protiv nje ili eulex policija sve u svemu ti koji su upali,ne zele ni red ni zakon..zele kriminalitet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije