Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen ukrajinac

Drama na D1: Drogiran bježao, prolazio kroz crveno, vozio nogostupom..., pa se zabio u auto

Visočane: Požar na Benkovačkoj cesti gase vatrogasci i kanader
Sime Zelic/PIXSELL
05.04.2023.
u 15:10

Muškarca su policijski službenici od mjesta Budačka Rijeka u više navrata, radi kontrole pokušali zaustaviti, ali se on oglušio na naredbe policijskih službenika te grubo kršeći prometne propise i ugrožavajući druge sudionike u prometu, ali i živote petero putnika koje je prevozio, nastavio vožnju kroz mjesta Tušilović, Ladvenjak i Belajske Poljice do grada Duge Rese gdje je prouzročio prometnu nesreću, izvijestila je policija

Policijski službenici su nad 32-godišnjim državljaninom Ukrajine proveli kriminalističko istraživanje zbog obijesne vožnje u cestovnom prometu. Naime, kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 3. travnja 32-godišnji državljanin Ukrajine, koji je upravljao osobnim automobilom poljskih nacionalnih oznaka, kao sudionik u cestovnom prometu iz obijesti teško kršio prometne propise i na kraju prouzročio prometnu nesreću.

"Muškarca su policijski službenici od mjesta Budačka Rijeka u više navrata, radi kontrole pokušali zaustaviti, ali se on oglušio na naredbe policijskih službenika te grubo kršeći prometne propise i ugrožavajući druge sudionike u prometu, ali i živote petero putnika koje je prevozio, nastavio vožnju kroz mjesta Tušilović, Ladvenjak i Belajske Poljice do grada Duge Rese gdje je prouzročio prometnu nesreću. Tu je udario u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 54-godišnjak i pješice pobjegao s mjesta nesreće, ali su ga policijski službenici ubrzo pronašli i uhitili", priopćila je karlovačka policija.

Tijekom vožnje, osim što se nije zaustavljao na naredbe policijskih službenika, vozač se udaljavao povećanom brzinom po državnoj cesti D1, pretjecao kolonu vozila, prošao kroz crveno svjetlo na semaforu te vozio sredinom dviju prometnih traka i po nogostupu.  Izvršenim preliminarnim testiranjem na droge kod vozača je utvrđena prisutnost droge u organizmu. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela obijesne vožnje u cestovnom prometu protiv 32-godišnjaka će Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu biti podnesena kaznena prijava. 

Video: Noćna mora za mnoge vozače: Biciklist prošao desno kroz crveno, pa otišao na drugu stranu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije