Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski ”Super Mario”
Povratak na članak

Draghi: EU još više povezati, ne postoji suverenitet u samoći

Bivši guverner eurozone spasio je euro, hoće li uspjeti stabilizirati Italiju

Komentari 2

BR
Branitelj2020
06:25 19.02.2021.

Nikakvo čvršće povezinje EU ne dolazi u obzir. EU je i tako treba ostati samo zona slobodne trgovine između suverenih država. Euro treba ukinuti jer je to novac bez države. Isto tako treba ukinuti EU parlament koji ne služi ničemuemu a u kojem svaki takozvani parlamentarac dobiva neto mjesečnu plaću od 10 tisuća eura i još 4 tisuće eura koje može potrošiti bez da ikome pokaže račune. Osim toga EU pralament je putujući cirkus koj isvaki tjedan putuje između Bruessela i Starzbura.

VL
SL
slavenZadravec
18:58 18.02.2021.

Čvršće povezivanje EU je nužnost ako želimo ostati kakav takav faktor u svijetu. Nažalost, još se previše odluka donosi na razini nacionalnih država plus ovjeravanje značajnih odluka od svake članice - sve to otežava, a ponekad i onemogućava djelovanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.