Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši ravnatelj SOA-e

Dragan Lozančić ide na Pantovčak, bit će Milanovićev savjetnik?

Dragan Lozančić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
12.02.2020.
u 09:07

Za neke osobe se već praktično zna da će biti njegovi savjetnici, a s pojedinim ljudima Milanović još razgovara

Novoizabrani predsjednik Zoran Milanović sastavlja tim savjetnika. Za neke se već praktično zna da će biti njegovi savjetnici, a s pojedinim ljudima Milanović još razgovara.

Tako je gotovo sigurno da će savjetnik predsjednika Republike za nacionalnu sigurnost i obranu biti Dragan Lozančić, nekadašnji ravnatelj SOA-e, koji je s te pozicije morao otići na inzistiranje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, doznaje Novi list.

Novi list piše, da nikada nije razjašnjeno zbog čega je Grabar-Kitarović početkom 2016. toliko pritiskala premijera Tihomira Oreškovića da potpiše Lozančićevo razrješenje. Prilikom posljednje predizborne debate s Milanovićem, ustvrdila je da Lozančić "nije ispoštovao dogovor koji smo imali, da se odradi jedan posao koji je bio iznimno bitan za Hrvatsku".

Video: Sessa uručio Milanoviću konačne rezultate izbora

Komentara 8

BO
Bogodol
09:41 12.02.2020.

Naravno da će ga uzeti za savjetnika, dok je vodio obavještajne službe ko fol pratili su zdravka Mamića, a u stvari špijunirao je Kolindu za korist Zorana Milanovića, čovjek je radio ono što je ne dopustivo, bio je vjeran Milanoviću i ovaj ga uzima sebi za savjetnika, za mene to nije nikakvo iznenađenje, nadam se da nikome iz obavještajne zajednice nakon ovoga moga stava ne će pasti na pamet mene pratiti i špijunirati jer sam običan građanin koji voli Hrvatsku Državu, a ovo sam zaključio kad sam zbrojio dva i dva.

BU
burza
10:49 12.02.2020.

Krtica

DU
Deleted user
17:24 12.02.2020.

Nadam se da će početi čišćenje u sigurnosnim službama.Vrijeme je da stranački poslušnici prepuste mjesta profesionalcima i stranački neopredeljenima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije