Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagodio se s uskokom

Dr. Rubala u zatvor će na dvije godine zbog lažnih mirovina

drago rubala (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
29.11.2012.
u 10:47

Rubala je također bio pristao da mu se oduzme protupravno stečena imovinska korist,

Županijski sud u Zagrebu potvrdio je nagodbu koju je dr. Drago Rubala sklopio s USKOK-om. Nekoć omiljeno lice televizijskih ekrana u zatvor će, prema nagodbi, na dvije godine i to zbog sređivanja lažnih invalidskih mirovina. 

Rubala je također bio pristao da mu se oduzme protupravno stečena imovinska korist, odnosno pristao je da na oduzimanje luksuznog stana u središtu Zagreba čija je vrijednost oko 200.000 eura te uplatu 80.000 eura u državni proračun.

>>Dr. Rubala potpisao nagodbu s USKOK-om i ostao bez stana

Ključne riječi

Komentara 46

SC
SCAR
11:16 29.11.2012.

Državni službenik u Americi za ovakvo nedjelo dobil bi 100 godina bez mogučnosti pomilovanja,živjelo naše krivosuđe.

ŽA
žalosnababanarikača
11:23 29.11.2012.

Normalno da ta kazna nije adekvatna situaciji koju je prouzročio. Veće zadovoljavanje pravde bi bilo da se svim tim Rubalinim bojovnicima oduzmu sve isplaćene penzije zajedno s kamatama i moguće stečenom imovinom. Ako se adekvatno ne zadovolji pravda,poruka za budućnost je da domovinski rat ima ogromnu mrlju. Naša djeca će morati raditi za taj tumor našega društva dugi niz godina.

JA
jamanuša
11:08 29.11.2012.

bio pristao da mu se oduzme imovina protu pravno stečena - čitaj sud nije zainteresiran da mu se to oduzme , ako je tako nikamo nećemo stići proizlazi nakradi se malo odleži pa ostatak života uživaj. što je sa mirovinamaa stečenim ovim načinom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije