Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APEL LIJEČNIKA
Povratak na članak

Dr. Draženović: Cijepite se protiv gripe! Ova sezona mogla bi biti žestoka

Četverovalentno cjepivo prepolovilo bi broj sada prosječno 100 tisuća oboljelih, ali to cjepivo u Hrvatskoj još ne nabavljamo

Komentari 9

DO
dopizdilomi
11:34 18.09.2017.

Gospodine doktore Draženoviću. Da li bi netko od doktora ili od proizvođaća potpisao izjavu da je s cjepivom sve uredu budući kada pacijent ide na operaciju potpisuje da je suglasan, ide zubaru potpisuje suglasnost........?

VL
DU
Deleted user
11:20 18.09.2017.

Izgleda da je nekima ponestalo novca pa se zastrašuje pučanstvo. Ne postoji niti jedan znanstveni dokaz da cijepljenje protiv gripe spriječava oboljenje od nje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.