Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspisali natječaj
Povratak na članak

Dr. Bahtijarević odlazi s čela Dječje bolnice zbog formalnih uvjeta!

Natječaj za upravljanje Klaićevom otvoren je do kraja veljače, a uvjet da je vodi docent ili profesor nije obaveza u svim bolnicama u Hrvatskoj.

Komentari 6

MI
mikk
20:29 24.01.2018.

Klaićeva danas izgleda 500 posto bolje nego prije, djeca imaju nekakve drvene igre po hodnicima, ima wf...ni čekanja nisu duga, svi su ljubazni...moje iskustvo s tom bolnicom je jako dobro. tko ne vjeruje neka malo pogleda druge bolnice i dječje odljele :(( ova stara dama prijateljica je djece, a za to je najvise zaslužan ovaj ravnatelj. obilazi djecu po odjelima,,brine o svakom...pomaže...tužno ako se ministra time bavi umjesto da traži novac za novu dječju bolnicu...nije mi jasno zašto se čudim ...

VL
BU
bubacro
15:58 25.01.2018.

ovo je sramota hrvatskog zdravstva.Čovjek kojeg osobno poznajem kao odličnog strastvenog i kvalitetnog čovjeka i liječnija,koji voli tu bolnicu i daje sebe da bude još bolja mora otići jer je stao na žulj kasti neradnika politički podobnih koje najmanje zanimajuu pacijenti .Ovo da profesor ili docent mora biti ravnatelj nema veze s pameti .Bitno je kakve rezultate ima bolnica no nama je važnije progurati glupi zakon koji će pomoći uhljebima i političkim niškoristi likovima da dođu na vlast .

VL
PE
Petra96
19:11 28.01.2018.

Car....jako je bitno biti profesor za voditi bolnicu...treba uhljebiti nekoga

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
16:19 24.01.2018.

pa dajte mu slobodno da obavi te formalnosti. rezultati su navodno dobri. ako gospodin zeli ostati na duznosti omogucite mu doskolovanje.

VL
KA
kažemja
16:24 24.01.2018.

E , kad bi se svi tako držali zakona.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.