Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANTOVČAK

Doznajemo: Milanovićev savjetnik obavio razgovor s austrijskim veleposlanikom

Grohote: Predsjednik Zoran Milanović na polaganju vijenca u spomen na poginule branitelje
Foto: Zvonimir barisin/PIXSELL
1/2
22.11.2021.
u 16:46

Savjetnik Predsjednika Republike za vanjsku i europsku politiku Neven Pelicarić razgovarao je danas s Josefom Markusom Wuketichem

Nakon što je predsjednik države Zoran Milanović u Našicama danas najavio kao će njegov Ured pozvati na razgovor austrijskog veleposlanika zbog zabrinutosti za "temeljne ljudske slobode" doznajemo da se to i dogodilo.

Kako nam je potvrdio glasnogovornik Ureda predsjednika države Nikola Jelić, savjetnik Predsjednika Republike za vanjsku i europsku politiku Neven Pelicarić razgovarao je danas s Josefom Markusom Wuketichem, austrijskim veleposlanikom u Republici Hrvatskoj.

Očiti je ovo odgovor predsjednika Milanovića na potez iz Beča gdje su, zbog njegove izjave da ga austrijske mjere protiv korone podsjećaju na fašizam, na razgovor pozvali hrvatskog veleposlanika u Austriji. 

Dodajmo i to da je austrijski veleposlanik u Hrvatskoj, Josef Markus Wuketich, potvrdio za Večernji list da je razgovarao sa savjetnikom predsjednika Milanovića, no detalje o tome nije želio otkriti.

>> VIDEO Austrija zatvara restorane, barove i trgovine: Vlada uvodi obavezno cijepljenje od 1. veljače


 

Komentara 128

DU
Deleted user
16:51 22.11.2021.

Bravo. Tako redi državnik, a ne podvija rep pred belosvetskim hoštaplerima.

CR
CrniP
16:58 22.11.2021.

Podrska Predsjedniku. Malo ali slatko! Sad da vidimo ispricavanje hdzovaca svojim hypo prijateljima...

Avatar AGRAM
AGRAM
16:50 22.11.2021.

Oppaaaa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije