Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokolj na Novom Zelandu
Povratak na članak

Doživotni zatvor bez pomilovanja za napadača iz Christchurcha: Ubio je 51 čovjeka i sve snimao

Sudac je, istaknuvši da je novozelandska muslimanska zajednica platila visoku cijenu, rekao da počinitelj strašnog pokolja ipak nije uspio promicati ideologiju krajnje desnice.

Komentari 7

DU
Deleted user
08:23 27.08.2020.

Mislim da će se ovo događati i po zapadnoj Europi. Naselili su jako puno muslimana koji se ne žele niti centimetra prilagoditi narodu kod kojeg su došli, nego agresivno nameću svoju ideologiju i kulturu.

VL
KO
KosovoUck
10:54 27.08.2020.

Da nije bilo zlocinca mladica muslimani bi dosli do zagreb..

VL
GE
Gensoman1000
07:33 27.08.2020.

Tko je procitao njegov bolestan manifesto zna da je covjek eko-fasist koji je mrzio muslimane zbog toga sto imaju "previse djece" i koji ce potrositi sve tkz "resurse" planete. Ovog majmuna su inspirirali zeleni histericari i njihova ideologija "ogranicenih resursa".

VL
SI
sisavac
07:30 27.08.2020.

a koliko godina su dobili američki vojnici koji su bombardirali kolonu svatova u afganistanu? a oni koji su u vijetnamu spalili cijelo jedno selo, napalmom, ubijali, silovali...? čisto da usporedimo organiziranu akciju s vrha države s akcijom jednog poremećenog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.