Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OZLJEDE

Svađa u vožnji završila pokušajem ubojstva: Slovenac se autom zaletio na sunarodnjake na naplatnoj postaji

Screenshot/Google Maps
25.11.2023.
u 20:33

Osumnjičeni 39-godišnjak je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Teške tjelesne ozljede zadobio je muškarac (35) na kojeg je autom naletio vozač (39). Incident se dogodio na naplatnoj postaji Sveta Helena, a u incidentu su sudjelovali državljani Slovenije. U incidentu je su lakše ozlijeđene i druge osobe. Pomoć im je pružena u KB Dubrava.

- Kako policija javlja do incidenta je došlo nakon svađe koja je izbila prilikom vožnje na autocesti. - Nezadovoljstvo je kulminiralo početnim verbalnim sukobom na naplatnim postajama, a nakon čega je osumnjičeni s namjerom da usmrti dvojicu muškaraca (42, 35) naletio s osobnim automobilom na iste. Uslijed opisanog 35-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, a 42- godišnjak lakše ozljede.

POVEZANI ČLANCI:

Također, u osobnom automobilu osumnjičenog 39-godišnjaka u svojstvu putnika nalazila se 23-godišnjakinja i maloljetna osoba kojima je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.  
Osumnjičeni 39-godišnjak je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu - objavila je policija.

VIDEO: Eksplozija u Aninoj ulici u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije