Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Dostavljači gube život i zdravlje, zapošljavanje bi im donijelo sigurnost i zaštitu

Hrvatska se Vlada odvažila na krupan korak, pa u prijedlogu hrvatskog zakonskog rješenja stoji da svi koji u Hrvatskoj rade putem i za razne platforme, bez obzira na to u kojoj su djelatnosti, trebaju biti u klasičnom radnom odnosu.

Komentari 3

ST
sttipe
20:35 16.08.2022.

Vrime je za vraćanje socijalizma. Svima jednako, svima koliko im triba!! Ova "država", ne može podnit 100 000 "radnika", koji plaću šalju u strane zemlje. +krupni kapital, koji profit šalje u strane zemlje!! Ovdi je samo materijal za eksploataciju, biloo materijal, bilo prostor, bilo ljudi... Oni koji bi nas od toga tribali braniti, uzimaju od toga zub...

VL
NA
najposebniji
17:47 16.08.2022.

Treba nam više onih koji se mahnito kreću u prometu, ovo nije dovoljno! Kada vidiš kako prolazi kroz crveno, mislio bi da igra video igru i svaki prolazak se boduje!

VL
ST
stefj
10:01 16.08.2022.

Nema to veze sa sigurnošću i zaštitom distavljača, to ima veze s birokracijom i porezima. Jednostavno... Drugim riječima, u nešto što je efikasno i jeftino, uvodi se birokracija da bi postalo komplicirano i porezi da bi postalo skupo. Rezultat toga će biti manji novci za dostavljače, skuplja i lošija usluga za korisnika. Ukratko, usluga će se kvalitetom degradirati i približiti javnim uslugama... To je to, ako u Hrvatskoj nešto funkcionira, treba to odmah pokvariti. Osim toga, uhljebi su nezasitni, a tu ima nešto love, pa treba zagrabiti i u taj bazen... Nevjerojatno koji smo mi uhljebistan...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.