Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Dosta je politikantstva u našoj županiji, to nas je koštalo zaostalosti!

Splitsko-dalmatinski župan o situaciji u županiji i brojnim infrastrukturnim projektima koji se uskoro počinju realizirati.

Komentari 4

FT
feel_the_coruption
10:34 19.01.2019.

Kaže kockastoglavi da imaju problem sa ljudima koji znaju raditi na izvlačenju fondova I kroz 3-4 godine taj problem će biti riješen. Dakle 2022-23... U EU smo ušli kada ? Desetak godina mu treba da izuči potreban kadar za izvlačenjeje sredstava ? Pametnom dosta. VL je zaradio objavom ovog članka, novinari pokazali da ih se lagano kupi...

VL
SV
svakogdana
11:30 19.01.2019.

član hdz-a koji nas je vratio u 19 stoljeće po industriji,zdrastvenoj zaštiti,političkoj kulturi, dostupnosti javnih usluga tvrdi kako je za sve krivo ,,politikanstvo,,. je li to politikanstvo potkupilo sauchu,dovelo do toga da se ne isplati proizvoditi apsolutno ništa,dalo poljoprivredne poticaje braći lokalnih šerifa i svećenika, požderalo i polokalo milijune po restoranima,vucaralo se s ljubavnicama, klevetalo i tračalo svakoga tko bi progovorio i riječ protiv takve politike.

VL
SA
sani1
10:18 19.01.2019.

Joker kaže: Nema više politikantstva. No, pročitajte pažljivo članak. 101 politikantstva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.