Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE MOGU BITI PRECIZNI'

Došlo je i do toga: Trump javno zaprijetio ukidanjem službenih presica

Donald Trump
12.05.2017.
u 15:18

Predsjednikov 'tweet' uslijedio je nakon što se sama Bijela kuća našla na udaru zbog objavljivanja kontradiktornih objašnjenja zašto je Trump u utorak smijenio direktora FBI-a Jamesa Comeya.

Američki predsjednik Donald Trump u petak je zaprijetio da će otkazati "sve buduće" novinarske brifinge Bijele kuće.

"Kao vrlo aktivni predsjednik i s puno događanja, mojim predstavnicima nije moguće stajati za govornicom i govoriti sa savršenom preciznošću. Možda bi bilo najbolje otkazati sve buduće novinarske brifinge i u cilju točnosti dijeliti pisane odgovore", napisao je Trump na Twitteru.

Predsjednikov 'tweet' uslijedio je nakon što se sama Bijela kuća našla na udaru zbog objavljivanja kontradiktornih objašnjenja zašto je Trump u utorak smijenio direktora FBI-a Jamesa Comeya.

Komentara 7

DU
Deleted user
16:02 12.05.2017.

Nema druge Don moraš se ponašati kao i Vladi na istoku, pored takvih novinara koji i u nevrijeme sapunaju pod

AN
anticenzura
16:24 12.05.2017.

Sretna sam sto mi u CH nemamo takvih spodoba od medija. Lijepo televizije sve u drzavnom vlasnistvu kao u Tita, a privatni mediji svi u vlasnistvu CH gradjana. Svi rade u interesu svoje zemlje i naroda i ne pacaju se s nikim. Gradjani po drusvenim mrezama iznose svoje osobne simpatije u vezi politike u zemlji i svijetu, a politicari se ne izjasnjavaju u vezi vanjske politike. Tako bi trebalo biti u svim zemljama po mom misljenju. A ne da ti mediji tuku orase po glavi, ajde navijaj za EU, pa za NATO, pa za Ameriku, a nas nigdje u citavoj toj prici. Ma nije Trump sasav, zna on sta radi. Vidi on da se mediji bave svim i svacim osim interesa Americkog naroda.

RE
Rex
15:55 12.05.2017.

Tak treba......bravo "kremenko"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije