Naslovnica Vijesti Svijet

Došlo je i do toga: Trump javno zaprijetio ukidanjem službenih presica

Predsjednikov 'tweet' uslijedio je nakon što se sama Bijela kuća našla na udaru zbog objavljivanja kontradiktornih objašnjenja zašto je Trump u utorak smijenio direktora FBI-a Jamesa Comeya.
12. svibnja 2017. u 15:18 7 komentara 1635 prikaza
Donald Trump

Američki predsjednik Donald Trump u petak je zaprijetio da će otkazati "sve buduće" novinarske brifinge Bijele kuće.

Trump PORUKA IZ SJEDIŠTA CIA-e Trump se okomio na medije: Zamjerio im je tekstove o posjećenosti inauguracije

"Kao vrlo aktivni predsjednik i s puno događanja, mojim predstavnicima nije moguće stajati za govornicom i govoriti sa savršenom preciznošću. Možda bi bilo najbolje otkazati sve buduće novinarske brifinge i u cilju točnosti dijeliti pisane odgovore", napisao je Trump na Twitteru.

Predsjednikov 'tweet' uslijedio je nakon što se sama Bijela kuća našla na udaru zbog objavljivanja kontradiktornih objašnjenja zašto je Trump u utorak smijenio direktora FBI-a Jamesa Comeya.

Donald Trump Incident VIDEO Trump nije dao da mu novinar CNN-a postavi pitanje: 'Grozni ste, širite lažne vijesti' SAD Nakon otkaza Demokrati: Ovo je gore od Watergatea! Donald Trump Donald Trump: 'Comey je napuhan i razmetljivac. FBI je bio u kaosu'
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • anticenzura:

    Sretna sam sto mi u CH nemamo takvih spodoba od medija. Lijepo televizije sve u drzavnom vlasnistvu kao u Tita, a privatni mediji svi u vlasnistvu CH gradjana. Svi rade u interesu svoje zemlje i naroda i ne pacaju se ... prikaži još! s nikim. Gradjani po drusvenim mrezama iznose svoje osobne simpatije u vezi politike u zemlji i svijetu, a politicari se ne izjasnjavaju u vezi vanjske politike. Tako bi trebalo biti u svim zemljama po mom misljenju. A ne da ti mediji tuku orase po glavi, ajde navijaj za EU, pa za NATO, pa za Ameriku, a nas nigdje u citavoj toj prici. Ma nije Trump sasav, zna on sta radi. Vidi on da se mediji bave svim i svacim osim interesa Americkog naroda.

  • netstoper:

    Nema druge Don moraš se ponašati kao i Vladi na istoku, pored takvih novinara koji i u nevrijeme sapunaju pod

  • Rex:

    Tak treba......bravo "kremenko"