Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan outfit

Došla u školu s novom frizurom i sve sablaznila. Poslali su je kući

učenica
Foto: Getty Images
1/2
21.12.2019.
u 16:30

Kada se pojavila u školi doživjela je neugodno iznenađenje

Poppy Leigh (13) iz Manchestera željela je blagdansko vrijeme obilježiti na poseban način. Odlučila je u školu otići s frizurom koja se nažalost nije svidjela njezinim učiteljima.

Naime, ona je napravila frizuru u obliku božićne jelke i ukrasila je lampicama. Omotala je kosu oko prazne boce s vodom te ubacila svjetiljke.

No, kada se pojavila u školi doživjela je neugodno iznenađenje. Rekli su joj da će morati ugasiti božićne lampice ili otići kući. "Zaista sam jako uzrujana. Bila je to samo zabava", kazala je njezina majka koja je bila duboko razočarana.

učenica
1/29

Dodala je da je za njezinu kći sve to bilo jako uzbudljivo i da ju je Poppy pitala može li tako na nastavu. Majka joj je i pomogla oko njezinog outfita."Nije joj stalo što drugi misle. Iako joj je jedna učiteljica rekla da joj kosa izgleda fantastično, ipak su joj rekli da sve skine ili  da ode kući", ispričala je majka.

"Ona je predivan učenik, a iako je to bila izrazito kreativna frizura, bila je, nažalost, neprikladna za školu", kazao je ravnatelj, piše Metro.

Video: Trebao je poljubiti mladenku, a onda se kraj njih pojavila ona...

Ključne riječi

Komentara 2

ZO
Zooltan
18:06 23.12.2019.

mozak izletio van pameti

DU
Deleted user
08:45 22.12.2019.

Tja, kaj se more. Švedska tinejdžerka Greta spašava Zemlju da ne zaglibi u klimatskim promjenama, a engleska tinejdžerka Poppy izmislila "božićni outfit" i ostala razočarana jer za nj nije dobila službeni "suport". Zbogom pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije