Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo sestre
Povratak na članak

DORH: Zadala je sestri najmanje pet snažnih udaraca po glavi

Sud će u utorak odlučiti hoće li suđenje biti javno ili zatvoreno za javnost zbog zaštite dviju maloljetnih kćeri Smiljane Srnec.

Komentari 14

OB
ObrenM
07:27 14.10.2019.

Nakon teskog zlocina njen patnicki izgled izaziva gadljivu odbojnost.Ako netko sa mojim vozilom napravi prometni prekrsaj ne prolazi mi opravdanje da ne znam tko je vozio moj auto.Ako ne znam- ja sam kriv.Zasto onda nisu osumnjicili sve ukucane,koji su to mogli znati, nego ih nagraditi mogucnosti ne svijedocenja.

VL
MS
mala_sova
07:24 14.10.2019.

Predlažem Nobilo obranu: sude mi zbog mog antifašizma, a za sve je kriv drug Mića.

VL
EO
eon
23:40 13.10.2019.

Neka priznaje, inaće izjavila je već istinu i onda se povukla. Nek' požali i neka se kaje i nek' isprića dio te istine i odvede nas u taj dogadjaj i boli te muke i njezine bolesti. Mora se zapisati svaki detalj i snimiti Film o tom zločinu i čuvanju te prestrašne tajne i zamrznutog tijela svoje slabije pokojne sestrice.

VL
PE
pežo
22:45 13.10.2019.

Gdje su vam dokazi ? ako ne može sudstvo presuditi sanadera sa dokazima 10 godina kako li će tek ovo.

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
23:10 13.10.2019.

Slomit će se i priznati. Teško je to izdržati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.