Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zašta imovinskog interesa RH

DORH preuzima slučaj uvale Vruja? Zatraženo očitovanje i dokumentacija

Zadvarje: Poduzetnik Stipe Latkovic nastavlja s devastacijom Vruje
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
22.07.2021.
u 18:43

Neslužbeno, tužiteljstvo slučaj Vruja ne tretira kao izvid, već kao istraživanje

Državno odvjetništvo bavi se aferom Vruja za koju su zaprimili jednu kaznenu prijavu. DORH je, kako se doznaje, nedavno sudjelovalo na koordinacijskom sastanku sa svim nadležnim tijelima zaduženim za upravljanje uvalom Vruja, a zatražilo je i očitovanja te dokumentaciju od državnih tijela vezano za navodnu bespravnu gradnju u toj uvali.

Primitak zatraženih očitovanje i dokumentacije očekuje se do kraja tjedna, nakon čega će DORH analizirati slučaj i donijeti odluku o eventualnim postupcima, doznaje se iz izvora bliskih tužiteljstvu.

Neslužbeno, tužiteljstvo slučaj Vruja ne tretira kao izvid, već kao istraživanje kojim se želi zaštititi imovinski interes RH te provjeriti postoje li sumnja u počinjenje kaznenog djela.

VIDEO Policija savjetuje što morate učiniti da ne postanete žrtva provale!

Ključne riječi

Komentara 6

FM
fmica
19:42 22.07.2021.

kladim se da sutra zoka napada dorh....negde popodne,kad se zbudi....

DU
Deleted user
19:13 22.07.2021.

Uopće me ne zanima tko je kome pogodovao , a očito netko jest . Neka se time bavi zakon. Jedino želim dolazak 500 tegljača natovarenih zemljom i kamenjem koji će s magistrale iskrenuti materijal te zatrpati silovani krajobraz tj .ni krajobraz tj . vratiti ga u prijašnje stanje. Ili slično jer nikad to neće biti kao nekoć.

VA
vadis1
19:17 22.07.2021.

Kriminalca Stipu Latkovica i njegove pomagace u strukturama drzavne uprave treba goniti do kraja. Maksimalno ih po zakonu zatvorski i novcano kazniti. Latkovicu oduzeti svu pokradenu imovinu uz novcanu kaznu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije