Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODARSKI KRIMINAL
Povratak na članak

Tužiteljstvo i službeno potvrdilo treću istragu u slučaju Agrokor

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo objavilo je kako ih se tereti za kazneno djelo zloporabe položaja u gospodarskom poslovanju, kojim su oštetili Agrokor, a sebi pribavili ilegalnu imovinsku korist u iznosu od 1,250.000 eura

Komentari 4

TT
TTjac
15:27 25.03.2019.

Ovo naše pravosuđe je stvarno teško krivosuđe. Nestalo je 50 milijardi kuna, a oni ganjaju ni 10 mio kuna i to s vrlo slabim dokazima. Prejadno.

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
14:29 25.03.2019.

već sam mislio da ga istražuju zbog poslova u kojima je bio zajedno sa škegrom,valentićem i ekipom,poput kupovine jaaj od valentićeva sina(da vidimo po kojoj cijeni i kako je plaćao ta jaja a kakve je uvjete nudio drugim peradarima),dobivanja koncesijaa po slavoniji,poticaja i kredita od hbor-a........ali onda bi trebalo suditi i ekipu iz škegrina šinjela a ovako će mu nać nešto marginalno i osuditi ga,tj.razvlačit ga po sudovima i novinama kako bi mu nad glavom stalno bio damoklov mač u vidu lepoglave zbog čega će on pripaziti što goovri. mogu se kladiti u što god bilo tko hoće da on neće vidjeti zatvora,ovo su samo prijetnje da drži jezik za zubima,previše on toga zna što bi bilo neugodno za hdz-ove apostole i crkvu da bi ga strpali u zatvor

VL
DA
danijelrukavina4
17:09 25.03.2019.

Gdje je lova koja je nestala ? Molim državne institucije da stave šapu na imovinu osoba za koje se sumnja da su neopravdano oštetili državu i privredna poduzeća za novac, za koji se ne zna gdje je. Ako se dokažee da su čisti, "plomba" se skida. Sada ide stečaj Uljanika. Molim radnike da sa svojim saznanjima, ako ih imaju, a sigurno ih imaju, surađuju sa državnim institucijama. Naime, u Uljanik je kako smo saznali, upumpano kroz više godina 35 milijardi kuna javnog novca. Gdje je novac ? Isto je pitanje u nedjelju postavila Ruža Tomašić u stankovićevoj emisiji.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
13:20 26.03.2019.

Ljudi moji, to sve sa Agrokorom nema nikakve veze sa kradjom ili utajom, to je sve jedna velika izdaja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.