Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvješće o radu DORH-a
Povratak na članak

Odbor za ratne veterane traži osnivanje specijaliziranih odvjetništava za progon ratnih zločinaca

Protiv izvješća je bio Mostov Miro Bulj jer nije zadovoljan radom DORH-a po pitanju procesuiranju ratnih zločina, kao što, podsjetimo, nije zadovoljan ni niz braniteljskih udruga a tako ni vukovarski gradonačelnik Ivan Penava

Komentari 5

ZI
zip123
15:49 23.10.2019.

Netreba nista specijalizirano,treba samo zakon doraditi i sprovoditi.I ne ovisiti o ucjenama.

VL
ŽE
Žegarni
13:33 23.10.2019.

"...nastaviti baviti ratnim zločinima i ubuduće..." Drugim rijecima kao i do sada se agresorima nece suditi dok nam se oni smiju u lice. Mi jedini nismo u stanju suditi agresoru i provesti pravdu. Dok u susjedstvu parcijalno sude samo Hrvatima. Svugdje gdje ljevica vodi kolo samo Hrvati stradavaju, i doma i u susjedstvu.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:59 23.10.2019.

nakon 25 godina? Na vrijeme se sjetili.

VL
MI
miholjčan
14:19 23.10.2019.

Svi su oni pali sa Marsa. Kao da su se jučer rodili. Rat je završio prije 24 godine i sad su se sjetili osnivati posebno tužiteljstvo jer idu izbori. Da nije žalosno bilo bi smiješno.

VL
BA
Badbit
18:08 23.10.2019.

Zašto bi osnivali odbor kad če onda oni biti procesuirani zbog zločina nad Srpskim civilima.Stvarno čudno..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.