Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljni Večernji

Dopustite neznancu da spava u vašem krevetu i svijet je vaš

mijenjam vikendicu (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
29.05.2011.
u 08:00

Filip i Rujana Ljubić, mladi zagrebački bračni par s grupicom entuzijasta pomogao švicarskoj središnjici HomeExchangea za Europu pokrenuti hrvatsku domenu projekta MijenjamVikendicu.com.

Imate kuću, stan ili “viksu” na moru, ali vam je već dojadilo svake godine ljetovati na istom mjestu, a niste baš “pri lovici” da otputujete u brda ili na neku egzotičnu destinaciju? A taman da i skucate neki novac, mrzite biti rob hotelske sobe i agencijskih aranžmana...

Odsad i za to u Hrvatskoj postoji rješenje: prije nepuna dva tjedna najpoznatiji svjetski klub za internetsku razmjenu kuća za odmor, američki HomeExchange.com otvorio je svoju hrvatsku “podružnicu, čiji su svojevrsni promotori Filip i Rujana Ljubić, mladi zagrebački bračni par koji je među prvima iskušao na svojoj koži taj globalno popularan altenrativni oblik turizma. I potpuno se “zakačio” do te mjere da je s grupicom entuzijasta pomogao švicarskoj središnjici HomeExchangea za Europu pokrenuti hrvatsku domenu projekta MijenjamVikendicu.com. 

>> Cijelu priču o avanturističkom godišnjem odmoru pročitajte u Nedjeljnom izdanju Večernjeg lista...

 

Komentara 3

Avatar broz
broz
20:25 29.05.2011.

Tko ima,ima.......

SR
sta_reci
00:43 30.05.2011.

stay4free.com isto je tako stranica za razmjenu stanova, soba, kreveta .. probajte, besplatno je ..

VI
Vito
07:43 30.05.2011.

Ne čitam \"crnu kroniku, ukoliko nije na naslovnici. No, ovo je očito poziv plajkašima za slobodan ulazak u stan. Ne zaboravite da smo mi, stvarno inovativni u svemu. Sklopimo ugovor o doživotnom ili dosmrtnom, uzdržavanju u zamjenu za stan, a, a nekoliko sekundi nakon potpisivanja, može i kod javnog bilježnika, završimo na ulici, ako nas prije toga ne ubiju. Sad nam stranci nude ljetzovanje, zimovanje u njihovoj kući na drugoj strani svijeta. Damo im ključeve i ostanemo bez svega, jer smo vidjeli na ekranu kako imaju lijepu vikendicu, a oni su vidjeli što mi imamo u našem stanu, vikendici, kući. Iznimke samo potvrđuju pravilo, ma što mislili o tome. Možda sam staromodan, ali... Sviđa mi se razmjena stanovanja, no to bih mogao raditi da sam najmoprimac, a ne vlasnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije