Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donji Lapac
Povratak na članak

Policija utvrđuje je li nestanak dvojezične ploče krađa ili teže kazneno djelo

Zamjenica glasnogovornice PU Kristina Orešković rekla je u ponedjeljak Hini da je za sada nepoznat počinitelj koji je skinuo ploču s imenom Donjeg Lapca uz državnu cestu 218, pisanu dvojezično, latinicom i ćirilicom

Komentari 8

DU
Deleted user
12:27 31.07.2017.

ma sigurno je tesko.kazneno djelo za koje je predvidjena dugotrajna kazna tucanja kamenja na Golom ......jel tako drugovi?......

VL
Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
13:14 31.07.2017.

Sve je bilo u redu dok pomahnitali antifašistički Pupovac nije počeo opet divljati i cirkusirati.

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
12:28 31.07.2017.

Nije dovoljno da svaka policijska stanica ima "glasnogovornicu", nego i zamjenicu glasnogovornice, pa valjda i zamjenicu zamjenice. Pa ima se love, stoka sitnog zuba sve to plača. A ja bedak mislil da je policiji dužnost pronalaziti i sprečavati kriminalce, a kad tamo, najvažnije face su "glasnogovornici", najvažniji zadaci su reklamiranje, reklamiranje, reklamiranje...

VL
DU
duxnacije
12:35 31.07.2017.

Još hrvatska ni propala dok mi živimo!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar comparator
comparator
18:26 31.07.2017.

Prikriveno kreditiranje Agrokora je kazneno djelo i krađa pa i više od toga pa bi bilo bolje da se novinari bave tim problemima umjesto da su sluge udbaškog režima koji stvara klimu netrpeljivosti kako bi nesmetano krao ,zaduživao i pogodovao svojim jatacima i mafijašima . Mafija udružena s politikom koja koristi primitivne ispade neobrazovanih paranoika neprestano izvodi jedan te isti trik skretanja pažnje s važnih tema na nevažne ili one koje su bizarne kao ova. Za Hrvate i sve ostale građane važnije je stvoriti pravni sustav koji će ukradeno vratiti vlasnicima ali upravo je u tome kvaka jer je u igri i pravni sustav koji je korumpiran ako ne i više od toga . Te marginalne skupine navodnih poklonika antifašizma upravo su financirane za stvaranje nereda i ništa više jer koliko vidim tu nema nikakve istinske potrebe za nezadovoljstvo građana kad im država garantira sva ljudska i nacionalna prava i to provodi ali isto tako vidljivo je kako određene institucije potiču te skupine na izazivanje ostalih građana svojim pasivnim promatranjem ekstremnih istupa svojih saborskih koalicijskih partnera .

VL
BL
bljak007
21:06 31.07.2017.

Skidanje dvojezične ploče je je uistinu teže,do teško kazneno djelo, a skidanje i otuđivanje hrvatske zastave, je, a što je visjela, da nije visjela tamo nebi bila skinuta!

VL
PI
Pilat
13:14 31.07.2017.

A kakvo je dijelo skidanje i unistavanje hrvatske zastave u Vojnicu jeli to nesto iz nehata ili je mozda, sto je vec zaboravljeno, ali nista cudno u ovoj drzavi sve sto se radi radi se protiv hrvata vecinskog naroda toto bi trebalo pod hitno mjenjati ali kako lustracija najbolji nacin.

VL
Avatar duka4
duka4
12:30 31.07.2017.

šta će tamo dvo jezična ploča. pa to je u centru hrvatske???? ma ja neznam šta je s nama Hrvatima .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.