Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG ZASTARE
Povratak na članak

Đuro Gavrilović oslobođen optužbe za ratno profiterstvo

Odbijajuća presuda je donesena jer sud smatra da je nastupila zastara. Time je sud očito prihvatio argumente obrane, koja je tvrdila da je u tom predmetu još u listopadu 2002. nastupila zastara

Komentari 19

Avatar anlaser
anlaser
12:28 04.07.2019.

Koliko ja znam za ratno profiterstvo nema zastare i kod nas će svi ratni profiteri umrijeti u dubokoj starosti a generacije njihovih nasljednika će nas hebat do iznemoglosti. Ili do slijedećeg rata .

VL
Avatar Časnik2
Časnik2
12:46 04.07.2019.

,,,odbijajuća presuda donesena je zbog zastare"............... Živeli jarani!

VL
WC
wcikuj
16:16 04.07.2019.

Hoće li netko Cvitana i Milanovića napokon pospremiti u zatvor? Ti likovi su političkim naručenim optužnicama od 2011. do 2015. nanijeli nenormalne štete Hrvatskoj. Ova je samo jedna od mnogih njihovih naručenih političkih optužnica. DORH treba potpuno resetirati i najboljee snage MUP-a poslati u tu instituciju da pročešljaju Cvitanov rad i rad njegovih političkih mentora zadnjih godina. Npr. zbog populizma i podizanja tužbe prema MOL-u je Hrvatska popušila 220 milijuna kn nedavno na sudu u Washingtonu, a u još jednoj tužbi prema MOL-u koju su Milanović i Cvitan podigli iz politikantskih razloga nam prijeti gubitak 1,5 milijardi kn. Slučaj Gavrilović da nije pao na domaćem sudu, pao bi na stranom. Umislio si Cvitan da strani sudovi imaju njegov komunistički mentalni sklop te da i oni sude kao Cvitanovi suci u Osijeku na temelju medijske hajke, konstrukcija i indicija? Strani sudovi nam otvaraju oči i razotkrivaju svu spregu jugo-ljevičarskih kadrova u pravosuđu i politici. Drugovi ljevičarski u DORH-u i njihovi ljevičarski politički mentori pokušavaju u današnje vrijeme kopirati 1945. kada je "kadija tužio i kadija sudio", ali strani sudovi koji se drži samo zakona i prava su cijepljeni od jugo-mržnje, trolovskih nepismenih komentatora, ljevičarske zlotvorske politike, ljevičarskih spletki, zlouporaba i partijske medijske hajke. Iako su jugo-kadrovi premrežili sve važnije institucije, sve medije, strani sudovi nas spašavaju da ne potonemo u totalnu ljevičarsku diktaturu.

VL
DU
Deleted user
12:40 04.07.2019.

Normalno je da Gavrilović bude vlasnik Gavrilovića. Sad ih sve tuži: od političara, medija do komentatora na portalu zbog kleveta i laži.

VL
SU
sunce12345
12:32 04.07.2019.

Kako ratno profiterstvo može zastariti????????

VL
TH
than
12:08 04.07.2019.

Kako ono ide ? A, da. Neka institucije rade svoj posao. Gdje se god okreneš nesposobnost, korupcija, negativna selekcija i lopovluk.

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
12:12 04.07.2019.

u normalnoj drzavi sudac koji je radio na tom predmetu dobio bi otkaz ......

VL
PH
Petarstijena-HR
12:29 04.07.2019.

Najbolje da UN Hrvatskoj ukine državotvornost i izbace nas iz članstva UN-a, jer ovime smo dokazali apsurd postojanja...

VL
PH
Petarstijena-HR
12:28 04.07.2019.

Pravne fakultete treba pretvoriti u klozete, kada vidimo kakav su kadar proizveli i proizvode za sudstvo i pravosuđe.....

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:26 04.07.2019.

Dvadeset godina zastaru i ništa? Gavrilović je obiteljski povezan sa Žarkom Domljanom, istaknutim HDZ-ivim političarem. To je Hrvatska!

VL
PH
Petarstijena-HR
12:27 04.07.2019.

Sucu treba otkaz i zabrana rada u sudstvu i pravosuđu doživotna!!!!!!!!!!!!!!! Ovime smo jošjednom dokazali da smo apsolutno Latinska Amerika po pitanju pravosuđa....Dno, dna, septička jama...

VL
DU
Deleted user
12:37 04.07.2019.

Posteno.........Pa nije Djuro sam uzeo novac......zna se tko mu je novac dao.........Trebalo je cijeli HDZ stavit na optuzenicku klupu zbog ovog........

VL
ŽO
žoržet
13:42 04.07.2019.

eto ti ga na - pa kakva onda može biti 'suverena zemlja' utemeljena na kriminalnoj pretvorbi i privatizaciji pod krinkom rata i s izvjesnošću da će, uz svesrdnu pomoć kvazidomoljubne institucionalizirane 'ortačke zajednice', takvo 'poduzetništvo' u zastaru??? tako da očitoo ona rojsova izreka 'tko je jamio, jamio" nije bila za sprdnju, nego ju je valjalo shvatiti kao pozicijsko-strateški 'slogan' što će se, pod debelim tepihom sustava, s 'odabranih' očeva i 'gazda' prenositi na valjda isto takve sinove. i sve dok kolektivno budemo pred vlastitim savješću i takvom prošlošću (i biranja i prešućivanja) skrivali činjenicu da je nešto bazično trulo u državi, 'provjetravanje' i bolji, zdraviji život tražit će se u - danskoj ili irskoj, njemačkoj... a lijepom našom će vladati kojekakvi turbofolkeri, smijući nam se svima u facu dok ispotiha pjevuše 'uzalud vam trud svirači':((

VL
LI
liliZG
11:24 05.07.2019.

već dugo mi je postalo jasno da je cilj svakog odvjetnika dovesti predmet svoga klijenta u zastaru i problem riješen...

VL
DA
dalmatinka33
12:54 04.07.2019.

Ma koji komentar napisati Bijeda od države,pravosuđe je više nepotrebno komentirati i neka se Bošnjaković ne pojavljuje na presicama zbog sramote jer je ipak on na čelu ovog pravosuđa za kojeg je potrebno reći da ga nema ni u najgorimim diktaturama ali će svejedno suci biti nagrađeni od bilo koga /zna se/.

VL
WE
westsouth
20:43 04.07.2019.

hahaha

VL
VI
viwianie
12:30 04.07.2019.

Osobodjen zbog zastare, gangster, ratni profiter, sto je opljackao mocnu korporaciju u domacoj prehrambenoj industriji, jednu od najuglednijih u svijetu? Pa zamislite da je u Americi ovako ratni profiter, opljackao zemlju narodu, bili mu ginula elektricna sjedalica, ili bi gangster slobodno setao po zemlji kao da se nista nije dogodilo? Tamo bi dobio metak u celinku, CIA bi ga ukokala u direktnom prijenosu na televiziji, za veleizdajnistvo, a gradjani aplaudirali. Ovi monstrumi sto ne odgovaraju za svoje zlocine protiv covjecnosti, ne samo da sire taj tumor po nasoj zemlji, nego zlotvori mastaju prosiriti to svoje monstruozno ZLO i na citavu Europu. Protiv njih se Amerka bori. To su profesionalni gangsteri, mafijasi, koji ruse civilizirane i pravne uredne zemlje, ono za sto su ljudi stoljecima ratovali u krvavim ratovima da se civiliziraju i urede svije PRAVNE i civilizirane drzave, da im ovakvi fasisti, koji smatraju da za njih ZAKON ne postoji, vise ne tlace njihove zemlje, narode, obitelji i malu djecu. Gorio u paklu, smradez, monstrum, neljudskoga roda. Pogledajte kakve face imaju, izoblicene od gangsterizma, bas im se vidi na njuskama da nisu ljudi, nego polusvijet, satanisticka bica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.