Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne naplaćuje ništa

Donator sperme 55. put postaje otac: Žene koje su staromodne žele klasičnu oplodnju

Kyle Gordy
YouTube screenshoot
21.04.2022.
u 11:07

Ne naplaćuje ništa za svoje donacije, osim putnih troškova i kaže da to čini jednostavno zato što želi pomoći ženama da imaju djecu.

Kyle Gordy, 30-godišnji je Amerikanac iz Los Angelesa, a ono po čemu je poznat su donacije spreme. Zahvaljujući tome uskoro će postati otac 55 djece. Kako kaže, nedavno je bio na 'donatorskoj turneji' u Velikoj Britaniji, Danskoj i Švedskoj nakon koje je začeto devetero djece.

- Stvarno uživam ovdje, ali puno je teže pronaći zdravu i organsku hranu na koju se oslanjam kako bi moja sperma bila zdrava - rekao je, prenosi Daily Mail.

Zaručnice Kathryn (26) i Alice (25) iz Cambridgea trenutno čekaju dijete - koje nosi Kathryn - zahvaljujući Kyleovoj donaciji u kolovozu 2021. Kažu da su zahvalne na njegovoj pomoći u ostvarenju njihovih snova o upotpunjavanju obitelji.

- Odlučili smo dobiti bebu kako bismo upotpunili našu obitelj. Kyleov profil nas je privukao nakon što nam je prijatelj rekao za njega, a vidjeli smo i objave njegovih pozitivnih trudnoća i prekrasne djece. Činjenica da ima povijest uspješnih trudnoća bila nam je vrlo važna - kažu lezbijke.

On pak kaže da je oduvijek sanjao o djeci, ali nikada nije želio ući u vezu jer ga odbijaju visoke stope razvoda i odgovornost koja dolazi s monogamijom.

- Imao sam nekoliko neuspjelih veza, ali to je nešto za što sam otvoren u budućnosti s pravom osobom. Bit će potreban netko poseban da me prihvati s obzirom na ono što radim - dodaje.

Prvu uspješnu donaciju sperme napravio je 2014. prijateljici koja je željela imati dijete sa svojom djevojkom. Nakon što je par zatrudnio, Kyle kaže da se brzo proširila vijest o njegovoj 'jakoj spermi' što ga je dovelo do više donacija, a ubrzo je počeo dijeliti svoje usluge na svom Instagram računu @KyleGordy123.

Kaže da je uz umjetnu oplodnju donacija sperme moguća i putem spolnog odnosa koja se dogodi u oko 10 posto navrata.

- Neke žene preferiraju staromodan način, jer ne žele gubiti vrijeme i smatraju da će to biti učinkovitije. Pitaju možemo li se samo seksati, a ja im kažem da sam za to i da ćemo razmijeniti testove za spolno prenosive bolesti - kaže i dodaje da je upoznao devetero svoje djece i da prima novosti o djeci.  

Uz to vodi i grupne razgovore posvećene majkama njegove djece te se one međusobno upoznaju i razmjenjuju fotografije i informecije.

- Mi smo poput male moderne obitelji. Lijepo je vidjeti mame kako razgovaraju jedna s drugom i razmjenjuju fotografije. Za mene je ovo puno bolje od doniranja banci sperme. Ovako se družim s njima i vidim svoju djecu kako rastu.

Kyle tvrdi da želi imati najbolju spermu pa koji vodi računa o zdravlju, jede organsku hranu, nikada ne konzumira kofein, ne pije alkohol, ne drogira se i ne puši cigarete.

Ne naplaćuje ništa za svoje donacije, osim putnih troškova i kaže da to čini jednostavno zato što želi pomoći ženama da imaju djecu.

Video - Obitelj iz Orahovice s desetero djece: "Prvo smo dobili trojke, pa još dva puta blizance i još troje djece. U Orahovici ima puno blizanaca"

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
13:08 27.04.2022.

I do 30-te će svi sinovi biti ćelavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije