Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE SNIMKU

Trumpa ismijavaju zbog ispijanja vode, no je li to znak težeg poremećaja?

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.12.2017.
u 11:56

"Drži tu čašu vode kao što moj trogodišnji unuk drži svoju šalicu. Zaista mislim da Trump boluje od demencije", napisala je Sandra F Woodward.

Mnogi komentatori na internetu su se zabrinuli za zdravlje američkog predsjednika Donalda Trumpa nakon što je objavljena snimka kako pije vodu držeći čašu s dvije ruke kao malo dijete, piše Daily Mail

Društvene mreže su se užarile zbog komentara tog čudnog ispijanja vode predsjednika dok je predstavljao svoju strategiju nacionalne sigurnosti pred vojnim dužnosnicima u Washingtonu. 

 

Boluje li od demencije?

Dok su ga neki komentatori ismijavali da tako pije zbog malih ruku, drugi su  mu već postavljali dijagnozu te tvrde da je to dokaz ozbiljnog degenerativnog poremećaja, kao što je demencija koja je popraćena drhtavim rukama. 

"Drži tu čašu vode kao što moj trogodišnji unuk drži svoju šalicu. Zaista mislim da Trump boluje od demencije", napisala je komentatorica Sandra F Woodward

Donald Trump
1/8

"Način na koji drži tu čašu dokazuje da Trump boluje od demencije. Njegove motoričke sposobnosti slabe", dodao je komentator Joseph Fedorko. Ovo nije prvi puta da se raspravlja o načinu na koji Trump pije vodu, već je i u prošlosti bilo rasprave o toj njegovoj čudnoj praksi.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar nekakav
nekakav
12:26 19.12.2017.

radi slabog predsjednika burze nikad nisu bile tako visoko, nikad veće povjerenje u gospodarstvo. sad mu prate kako drži čašu, kako pije vodu, i na temelju držanja čaše odmah dijagnoze. da, dementan je, slab. i takav spava sa melanijom! čovjek je manga, predator, a takvi su žilavi do kraja, puni života. on nije demagog ko obama, on je kreator, on je život! radi njega burze luduju, radi njega se dižu ljudi, nitko nikad nije tolko prašine digao. vi se pitate zašto diže prašinu, a ja vas pitam radi koga je prašina uopće tu! radi njega mediji imaju život, našli su svoj smisao. kod obame nisu smjeli ništa reći, jer bi bilo proglašeni i kažnjeni radi rasizma.

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
12:17 19.12.2017.

Večernji list ovime dokazuje da većinu članka za njih pišu neprofesionalni novinari. Nevjerovatno kako glup članak.

ER
Erazmo
12:17 19.12.2017.

Dok se neki tabloidi rugaju Trumpu,nakon njega USA privreda nikad nije bila jaca,a niti burze. Mislim da ce bez problema osvojiti i slijedeci mandat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije