Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne, ne'

Donald Trump: Nisam tražio obustavu istrage FBI-ja

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
19.05.2017.
u 08:36

"Nema nikakvog dogovora" s Moskvom, kazao je on potrudivši se naglasiti da može govoriti samo u svoje ime

Američki predsjednik Donald Trump u četvrtak je odlučno osporio svaku umiješanost u istragu FBI-ja o eventualnoj povezanosti između članova njegove ekipe i Moskve, tvrdeći da od bivšeg direktora FBI-ja nije tražio da obustavi istragu.

Uoči odlaska na prvo putovanje u inozemstvo na kojem će posjetiti Bliski istok i Europu, predsjednik SAD-a je u vrlo neugodnom položaju i zna da je ruska afera tek počela.

"Jeste li u bilo kojem trenutku zatražili od direktora FBI-ja Jamesa Comeyja, na ovaj ili onaj način, da zatvori ili uspori istragu oko Michaela Flynna i...?", zapitao ga je novinar u četvrtak u Washingtonu.

"Ne, ne. Sljedeće pitanje?", presjekao je predsjednik hladno.

"Nema nikakvog dogovora" s Moskvom, kazao je on potrudivši se naglasiti da može govoriti samo u svoje ime.

Otkrića su se počela nizati nakon brutalnog otpuštanja šefa FBI-ja Jamesa Comeyja.

Komentara 4

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
12:08 19.05.2017.

Svaki kriminalac u zatvoru kaže da je nevin, haha

Avatar dras32
dras32
10:18 19.05.2017.

Njegovi republikanci ga sami puštaju da se zakopava, ako ga i opozovu, neće to biti zaslugom demokrata već će mu njegovi doći glave. Znamo svi da ga vlastita stranka nije htjela za kandidata ali on je pobjedio na predizborima. Mike Pence samo stoji u pozadini i čeka svoju priliku.

Avatar nekakav
nekakav
10:34 19.05.2017.

sad vidite snagu medija, i prave vladare u americi. to nije narod, tj. političari kao predstavnici naroda, koji vode zemlju. to su organizirane ekipe, sa jednim ciljem. trump je problem za njih, jer je njegova cijena previsoka, on nije mali političar iz radničke obitelji, niti izdanak neke loze tipa kennedyja, koja se obogatila na švercu alkohola u vrijeme prohibicije. ovaj ima novac i prodornost. dal postoje dokazi da se rusija umiješala u usa izbore? ne. kako se moguće uopće umiješati, mislite da se manipuliralo izbornim rezultatima? ako se to dokaže, onda ne postoje izbori koji će biti čisti, ili su bili čisti. inače, postoji firma koja se bavi izborima, tj. provodi sav proces, od glasačkim mašina do obrade rezultata, privatna je. ove igre sa sigurnosnim službama govore o jednoj puno opasnijoj stvari koja se predugo skriva. a to je da one vode svoju politiku, i nikom ne polažu račune. afganistan danas je daleko veći proizvođač opijata nego za vrijeme talibana. trgovinu kontroliraju amerikanci, rusi to jako dobro znaju, jer su oni jedno od glavnim tržišta za tu robu. amerika je očito otišla predaleko u svojim internim igricama sa ciljem kontrole svijeta. kina je ameriku počela sabijati u okvire svojih granica. što god amerikanac napravio, kinez je dva koraka ispred i ima debelu batinu, jednom je ona od dolara, drugi put je od čelika, treći put pak od silicija. ovo je stoljeće američkog pada i povrataka kine na prijestolje, na kojem je bila stoljećima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije