Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIP

Don Grubišić: Ne odustajem, povukli smo samo jednu listu

IVAN GRUBIŠIĆ, DRAGO PILSEL (1)
Patrik Macek/PIXSELL
17.11.2011.
u 12:30

Povučen je i prijedlog liste predlagatelja Nova Hrvatska – NH nositelja liste Nevena Botice u VII. izbornoj jedinici

Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske priopćilo je da su povučena dva prijedloga liste kandidata i to prijedlog Neovisne liste nositelja dr. sc. Ivana Grubišića za V. izbornu jedinicu te prijedlog liste predlagatelja Nova Hrvatska nositelja liste Nevena Botice u VII. izbornoj jedinici.

Ujedno je odbačen prijedlog Udruge romskog prijateljstva "Luna" kao nepotpun.

Don Ivan Grubišić pak ustvrdio je da ne namjerava odustati od kandidature na izborima:

– Nisam odustao od izbora, riječ je o povlačenju liste u samo jednoj jedinici – izjavio je don Grubišić.

– Nakon nekoliko slučajeva odustajanja kandidata u V. izbornoj jedinici don Ivan Grubišić odlučio je povući cijelu listu tako da njegove Neovisne liste nema na parlamentarnim izborima samo u toj V. izbornoj jedinici. Don Ivan zahvaljuje svim građankama i građanima koji su dali podršku u V. IJ, ali neće se prihvaćati neposluh i nijekanje odluka Nacionalnog vijeća koji je jedini mjerodavan za donošenje liste kandidata. Don Ivan podsjeća da su svi kandidati bili izjavili da prihvaćaju bilo koje mjesto u izbornim listama. Odustajanje nakon što nisu dobili željenu poziciju nije kolegijalno niti odašilje dobru poruku – priopćio je direktor kampanje Drago Pilsel.

Komentara 43

OB
-obrisani-
12:37 17.11.2011.

I sad ti vjeruj crkvenjacima! Licemjer do licemjera.

DM
dexter_morgan
12:45 17.11.2011.

pa dobro, kakva je ovo vijest ispada kao da se povukao s izbora, a koliko vidim radi se samo o listi u V izbornoj jedinici

MA
Maniac
16:59 17.11.2011.

I tako su se te moralne vertikale vec nakon par dana potukle oko mjesta na listi ! Grubisicu vrati se svojim pedofilima i prvo tamo uvedi reda, nas ostavi na miru !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije