Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

Domovinski pokret predstavio kandidata za gradonačelnika

Sisak: Predstavljanje kandidature Domovinskog pokreta za gradonačelnika Siska Srećka Telara
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/4
12.03.2021.
u 13:09

Kandidat Domovinskog pokreta, Srećko Telar, istaknuo je da želi postaviti nove standarde u politici u vođenju Siska.

Srećko Telar, ratni zapovjednik postrojbe Specijalne policije Ose Sisak, kandidat je Domovinskog pokreta za gradonačelnika grada Siska na predstojećim lokalnim izborima. Građani imaju svoju sliku o političarima, naglasio je uvodno Telar.


 

„Političari se u Hrvatskoj bave prodavanjem priča za ozbiljne novce, uhljebljivanjem članova obitelji, ne plaćaju svoje račune, donose nakaradne zakone, uzimaju provizije i trguju interesom, služe se uvijek istim rečenicama koje ne znače ništa, jedu i piju, ništa ne rade i još i lažu“ – rekao je Srećko Telar predstavljajući svoju kandidaturu istaknuvši kako on želi to promijeniti i postaviti nove standarde u politici u vođenju Siska.

„Vjerujem da možemo pokrenuti gospodarstvo, izbaciti klijentelizam i korupciju iz javnog političkog djelovanja, a zapošljavanje djelatnika i pročelnika te ravnatelja i direktora gradskih tvrtki i ustanova provodit ćemo isključivo preko javnih natječaja koje će voditi stručna povjerenstva“ – rekao je Telar.

 Istaknuo je i kako će, ukoliko pobijedi, pozornost posvetiti i prigradskim naseljima koje treba primejreno povezati s centrom Siska, te u ta područja proširiti dostupnost komunalne infrastrukture i usluga.

„Želim napraviti Sisak po mjeri svih nas, moj životopis govori da sam čovjek za velike izazove, i onaj koji nudi prava rješenja, ali nudim djela, a ne obećanja. Spreman sam potpisati sve što kažem i to što kažem i učiniti. Zajedno ćemo ići prema pobjedi, srcem i znanjem za ranjeni grad Sisak.“ – zaključio je Srećko Telar, kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Siska.

Komentara 3

Avatar Stankić
Stankić
17:34 12.03.2021.

Jel i taj Hrvatsku branil iz Amerike, ko i njegov idol Lunja? Jel i on putoval prek srbijanskog aerodroma...? Domovinci, ti bokca!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije