Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat plakatima

Domovinski pokret postavio nove jumbo plakate na kojima ukazuju na koaliciju HDZ-a i SDSS-a

Izbori
Foto: Branimir Bradarić
1/3
14.04.2024.
u 12:16

Domovinski pokret već mjesecima, pa i nekoliko godina unazad, ukazuje na koaliciju HDZ-a i SDSS-a. U više navrata su isticali i kako je SDSS, uz Možemo, jedina stranka s kojom ne mogu zamisliti nikakvu izbornu koaliciju ili bilo kakvu suradnju.

Postavljanjem novih jumbo plakata širom Hrvatske Domovinski pokret ovoga je vikenda ušao u završnu fazu svoje predizborne kampanje. Naime, DP je još jednom ukazao na koaliciju HDZ-a i SDSS-a koja je na vlasti tijekom proteklih osam godina. S obzirom na to da se radi o završnim danima kampanje, za vjerovati je i da je ovo možda i posljednji predizborni udarac DP-a. 

Plakati su podijeljeni na dva dijela. Na jednom dijelu plakata su fotografije predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i SDSS-a Milorada Pupovca te počasnog predsjednika SDSS-a Vojislava Stanimirovića, gdje piše "Za jedne je Vukovar OSLOBOĐEN". Ispod su i loga HDZ-a i SDSS-a, između kojih stoji znak plus.  Na drugoj strani plakata su fotografije vukovarskih branitelja Damira Markuša, Tomislava Josića i Stipe Milinarića, gdje piše "a za druge je PAO". U dnu plakata je logo Domovinskog pokreta te njihov izborni slogan "Ustani i ostani".

Podsjećamo kako Domovinski pokret već mjesecima, pa i nekoliko godina unazad, ukazuje na koaliciju HDZ-a i SDSS-a. U više navrata su isticali i kako je SDSS, uz Možemo, jedina stranka s kojom ne mogu zamisliti nikakvu izbornu koaliciju ili bilo kakvu suradnju.

VEZANI ČLANCI:

FOTO 'Bio je kolovođa: Evo kako je Andrej Plenković izgledao kao dijete

Izbori
1/16

Komentara 4

MA
mariyan
00:16 15.04.2024.

DP52

Avatar Ričard
Ričard
22:04 14.04.2024.

Neukusno

Avatar Denis_Plamenac
Denis_Plamenac
23:02 14.04.2024.

Kad vidim sve te svađe i uzajamna omalovažavanja sve sam bliže odluci da uopće ne izađem na glasanje. Sramota je u što su se naši političari pretvorili. To nije Hrvatska kakvu želim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije