Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAĐARIZACIJA
Povratak na članak

“Domorodci! Međimurci! Suženjstvu je našemu kraj!”

Prema nekim izvorima, u pobuni protiv Mađara palo je 160 hrvatskih žrtava

Komentari 15

Avatar Django
Django
00:50 10.01.2019.

Nije “100 godinja od odcjepljenja” nego 100 godina od pripojenja. A ovo je očiti primjer kako bi Hrvatska bila u stanju preživjeti nakon velikog rata i bez srpske “pomoći”, kako nam se i do današnjeg dana bez prestanka podvaljuje. Hrvatski vojnici su se naime sa fronte vraćali naoružani, časnički kadar je bio na raspolaganju, a niti moral, koji je uostalom dokazan bojevima na Soči, nije bio slomljen kad je u pitanju bila obrana doma. No, kao i u novijoj povijesti, i tada su političari kumovali katastrofi.

VL
OV
Ovozemaljski
01:05 10.01.2019.

Tada su najviše Hrvatsku uništavali političari poput Kreše Beljaka koji su vjerovali u bratstvo i jedinstvo... i danas im je to jedini politički program,.ali hrvatski narod je to preskupo plačao da bi tako brzo zaboravio!

VL
KR
Krotila
00:09 10.01.2019.

živila naša Međimurska brača

VL
DU
Deleted user
05:56 10.01.2019.

Najsretniji dan u Hrvatskoj će kada se EU raspadne i izademo iz tog Diktatorijalnog i robovlasnickog sustava. Politicari nas uvijek silom guraju u saveze se sa robovlasnicima iz kojih se oruzjem i krvlju Hrvata moramo oslobadati. Uz malo sreće ovogaa puta robovlasnici iz EU će nam se skinuti s grbače zajedno sa domaćim izdajnicima zbog bunta ostalih drzava u diktatorijalnom sustava te spriječavanju globalizma i NWO-a. Uglavnom nakon izlaska treba sve političare koji su nas praktično prisilili da udemo u novu uniju radi vlastitih koristi javno objesiti radi izdaje vlastitog naroda koji je beskrajno žudio i krvlju izborio novu samostalnost.

VL
CA
campa
09:36 10.01.2019.

Torbara baš tako.Srbija nije bila nikakva sila jer je desetkovana početkom rata.Da nije bilo Francuza nikad nebi vidjeli Beograd.

VL
NE
Neo001
10:07 10.01.2019.

Međimurci su nakon toga bili u još gorem sužanjstvu srboslavije. Brojne žene zbog pogoršane situacije i pljačke su morale ići u srbiju kao sluškinje, primitivnim , neurednim nepismenim srpkinjama. Nakon toga Međimurci su u sužanjstvu komunističke zločinačke partije do danas,, zato je ogroman dio morao tražiti svoj kruh po svijetu.

VL
VA
Valer
07:39 10.01.2019.

Međimurci su si uvijek s Hrvatima bili dobri

VL
DU
Deleted user
02:06 10.01.2019.

Bilo bi red da ste spomenuli domoljube koji su nas 1941 ponovno poklonili Mađarima. Samo zahvaljujući partizanima Međimurje je danas u sastavu RH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.