Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OSTAVKE

Milošević: Siguran sam da je HDZ naučio lekcije. Brkić: Mi nismo SDP gdje je veliki vođa Mao Ce-tung

brkić milošević
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
21.06.2016.
u 19:50

Nećemo dozvoliti da SDP ušeće u Banske dvore, poručio je Milošević

Glavni tajnik HDZ-a Domagoj Ivan Milošević rekao je danas na RTL-u da HDZ ima najbolje ljude za sljedeću vladu.

- U ime HDZ-a, siguran sam da smo lekcije naučili. Na izbore ćemo izaći s najboljim timom, najboljim programom. Nećemo dozvoliti da SDP ušeće u Banske dvore. Zajedno s koalicijskim partnerima idemo po pobjedu i ovaj put - rekao je Milošević. Pohvalio je Tomislava Karamarka, koji je danas dao ostavku na mjesto šefa HDZ-a.

- Moram reći da je Karamarko časno, ljudski i na svaki način preuzeo odgovornost na sebe - rekao je Milošević, koji je odbacio mogućnost kandidiranja za šefa HDZ-a. Rekao je da se jedino Andrej Plenković zasad otvoreno kandidirao za to mjesto.

Bivši glavni tajnik stranke, a danas zamjenik predsjednika Milijan Brkić u Dnevniku HTV-a također je pohvalio Karamarka, a poručio je i da je cilj da se SDP ne vrati u Banske dvore.

- Po statutu trenutno sam onaj koji vodi HDZ, u roku od mjesec dana moraju se održati izbori. To će biti paralelni proces uz pripreme za izbore. Novog predsjednika izabrat ćemo ili na saboru stranke ili odlukom nacionalnog vijeća u četvrtak koje može odlučiti o izborima načelom jedan član, čega sam pobornik - rekao je Brkić.

- Koalicija je formirana, nastavit ćemo razgovore s njima, ako to bude obostrana želja, kao i s partnerima iz Mosta. Mi nismo SDP gdje je veliki vođa Mao Ce-tung, kod nas su različita mišljenja dobrodošla - poručio je.

Komentara 49

Avatar mister.N@
mister.N@
20:09 21.06.2016.

milosevic je bas onako velika faca totalna njuska u hdz-u hahaha koja karikatura od lika i politicara uguzio se karamarku postao tajnik i medju prvima ga naguzio haha

SC
sc0rpion
20:35 21.06.2016.

da , vi imate vođe Drping Jang i još se time hvalite . imate više komunjara u svojim redovima od svih ostalih stranaka u RH

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:11 21.06.2016.

Pa da, vi ste izabrali Karamarka izmedu 10 kandidata haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije