Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispekao previše

Domaća radinost: Pekao rakiju, pa zapalio zgradu!

'slavonija-25.01.10-slavonski brod -hrvatska -  rn:rakija--pecenje rakije za slavonce je znacajan dogadjaj Photo: Ivica Galovic/PIXSELL'
'Ivica Galovic/PIXSELL'
26.10.2012.
u 12:50

Zaboravio je ugasiti vatru u ložištu kotla u kojem je proizvodio alkohol

Pečenje rakije nije završilo dobro za Svetislava Dj. koji je u pomoćnom objektu u niškom naselju "9. maj" zaboravio ugasiti vatru u ložištu kotla u kojem je proizvodio alkohol iz domaće radinosti.

Kako piše Blic, požar je izazvao žar iz ložišta, a šteta izgorenog objekta procijenjena je na 300.000 tamošnjih dinara.

Policija je navela kako u požaru nije bilo ozlijeđenih, a izgorjela je kompletna oprema u opožarenom objektu.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berava
15:18 26.10.2012.

Pa dobro majku mu staru zar vi u VL-u nemate nekih pametnijih i vaznijih vijesti od ovih i ovakvih ka-ka iz srbije.Koga na ovim novinama zanima sta rade srbi u srbiji?Daleko im lijepa kuca i tamo daleko u srbiji neka rade sta hoce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije