Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIJATIVE ZA ZAŠTITU mora
Povratak na članak

Domac: Hrvatska i Italija moraju zajedno surađivati, imaju zajedničko kulturno nasljeđe

Još u studenom 2016., regija Abruzzo objavila je Povelju Pescara, sporazum između Regionalnog vijeća Abruzza i tvrtki/poduzetnika kako bi se razvijao koncept održive industrije

Komentari 2

DI
Direkt
19:59 09.10.2019.

Samo da talijani ne izvade pisani poklon Pavelića kojim dariva talijanima istru i dalmaciju.

VL
BA
Barbasmora
19:05 09.10.2019.

Dragi moj Domac, Vlada i predsjednica. Ne bi bilo obavezno da pitate taljanske predstavnike kad ihod imate priliku, zasto sluzbene stranice Italije ne navode i Hrvatske kao susjednu drzavu? Zasto je službeni stav Italije da Hrvatska nema nit morske nit druge granice sa republikom ITA? Zasto se nitko od hrvatske politike ne oglasi vec svi to ignoriraju?! Sada je to skoro vec prihvacena cinjenica nase drzave...Ako se borimo za Piranski zaljev moramo ipak reagirat...ili smo se predali? Prvo je italija izbrisala jugoslaviju i dodala samo sloveniju kao susjedu. Navodno su cekali da se dogovorimo o granici...a sada je to ostslo za uvik gotova prica sko nasi nesto ne naprave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.