Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAO UZDUŽ I POPRIJEKO
Povratak na članak

Dolijao uporni prevarant: Nagovorio ženu (48) i muškarca (24) da dignu kredite i daju mu novac

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je u razdoblju od 4. do 7. studenog, na području Siska, u trgovačkom društvu, u ime 24-godišnjakinje iznajmio automobil, koji nije vratio, već ga je krivotvorenim ugovorom prodao.

Komentari 8

LO
Lolita3
14:28 11.11.2022.

Čovjek je svestran, ima više talenata, čudo kako več iz Vlade nisu bacili oko na takvog stručnjaka.

VL
AC
acer7
14:20 11.11.2022.

Možda bi im vratio, ja sam podigao sve novce na banki jer su me zvali da imam krivotvorene novčanice, čovjek je onda lijepo došao do mene doma, dao sam mu sve da provjere svaku novčanicu, vratili budu mi sve. Nije se javio danas ali to zato jer vikend počinje. Sigurno će mi vratiti drugi tjedan a ja budem mirno spavao onda jer znam da nemam krivotvorene novčanice u ušteđevini.

VL
TE
Templo
21:32 12.11.2022.

Uvijek je bilo, a i sad je, dok je ovaca bit ce i vune.

VL
Avatar Cantor
Cantor
14:15 11.11.2022.

Na prisilni rad dok ne obešteti x3 oštećene i plati troškove svog uzničenja. To bi bilo pravedno. A ne da mu mi iz poreza plaćamo stan i hranu a on da se izležava....

VL
DU
Deleted user
16:12 11.11.2022.

Koliko moraš biti slabokužeći da digneš kredit i predaš lovu nekom drugom. Jedino ako su posudili prije pa nisu vraćali!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.