Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađen i uhićen

Dolijao razbojnik koji je pljačkao trgovine u Slavonskom Brodu

Ilustracija
Marko Jurinec/PIXSELL
22.05.2018.
u 13:43

Utvrđeno je da je osumnjičeni prvo razbojništvo počinio 21. prosinca prošle godine oko 17 sati, a drugo 5. veljače ove godine oko 19.30 sati.

Brodska policija otkrila je počinitelja dvaju razbojništava u trgovine na području Slavonskog Broda. Za ta kaznena djela sumnjiči se 30-godišnjak s područja Osječko-baranjske županije, nad kojim je dovršeno kriminalističko istraživanje.

Utvrđeno je da je osumnjičeni prvo razbojništvo počinio 21. prosinca prošle godine oko 17 sati, a drugo 5. veljače ove godine oko 19.30 sati. Pritom je od prestrašenih zaposlenica oduzeo više tisuća kuna. Policija će protiv razbojnika podnijeti posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
miki45
10:46 21.06.2018.

interesantno u hrvatskoj krimminalci nemaju imena i prezimena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije