Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koktel
Povratak na članak

Doktorica trovaču davala leponex jer je on to tražio

Nisam znala da konzumira alkohol, a leponex mi se činio najprikladnijim za njegovo liječenje, rekla je doktorica Andreja Tomić

Komentari 3

TO
Toni50
18:59 30.06.2011.

Doktorica trovaču davala leponex jer je on to tražio.. podmuklost u samome naslovu ! Liječnica je davala lijek bolesniku pacijentu koji ima pravo na lijek koji je on tražio i tvrdio da mu treba i pomaže. To večina normalnih poštenihih liječnika takodjer čini. Izuzev pametnih novinara ili sudaca !

VL
1J
1japan
23:58 30.06.2011.

trebala mu je na receptu napisati da se pije sa komunalnom vodom pa nebi riknuo.

VL
LE
leetinside
05:05 01.07.2011.

Ja sam neki dan dobio leponex, imam doma 2 kutije po 25mg i jednu po 100mg... a tablete su cista droga... popis jedan od 100 spavas 40 sati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.