Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESAVJESNO LIJEČENJE

Doktor pod istragom jer mu je pacijentica umrla nakon operacije

bolnica
Thinkstock
10.06.2018.
u 11:00

Sumnja se da je 53-godišnjak 8. prosinca 2015. u jednoj zdravstvenoj ustanovi na području Dubrovnika, kao liječnik specijalist operirao 54-godišnjakinju, a tijekom operacije joj je ozlijeđeno tanko crijevo

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku pokrenulo je istragu protiv 53-godišnjaka kojeg se sumnjiči za nesavjesno liječenje. Sumnja se da je 53-godišnjak 8. prosinca 2015. u jednoj zdravstvenoj ustanovi na području Dubrovnika, kao liječnik specijalist operirao 54-godišnjakinju, a tijekom operacije joj je ozlijeđeno tanko crijevo. Nakon toga, kako se sumnja, 53-godišnjak sve do 14. prosinca 2015., kao liječnik zadužen za tu pacijenticu nije napravio nikakvu dijagnostičku obradu, pa je uslijed takvog neadekvatnog i neodgovarajućeg praćenja postoperativnog tijeka liječenja došlo do pogoršanja zdravlja pacijentice te je, unatoč svim mjerama poduzetog liječenja, ona preminula 2. siječnja 2016.

 

Komentara 1

KA
kažemja
22:14 10.06.2018.

Jako loše i nerazumljivo napisan tekst. U početku čovjek pomisli da je netko nepoznat ušao u neku zgradu na području Dubrovnika i operirao ženu na svoju ruku. Zar je tako teško napisati da se radi o liječniku i da je napravio grešku? Ovaj tekst kao da je pisalo šestogodišnje dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije