Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportske igre mladih

Dokaz da se bez kune troška može zabavljati

'SIS...140810...GLINA.....SPORTSKE IGRE MLADIH...PETRINJA JE POBIJEDILA U POTEZANJU KONOPA...'
'TADIJA ODIC'
17.08.2010.
u 06:10

Natjecanje mladih iz Gline, Petrinje i Topuskog organizirao je sportaš Sead Muratović (23) uz pomoć svojih prijatelja.

Sedamdesetak mladih sportaša iz Gline, Petrinje i Topuskog družilo se i natjecalo proteklog vikenda na Sportskim igrama mladih održanim na glinskom Sportsko-rekreacijskom centru Banovac.

Iako rezultati nisu bili najvažniji, ipak treba spomenuti da su Glinjani pobijedili u nogometu, košarci i odbojci na pijesku, dok su Petrinjci bili najbolji u navlačenju konopca. O zavidnoj razini natjecanja i prikazanog sportskog umijeća svjedoči i činjenica da su članice Odbojkaškog kuba Petrinja - Helena Aščić, Inga Kunert, Josipa Križanac, Ana Kelava, Ema Todorović i Anja Marvaj, inače prvakinje županije u mini odbojci pod vodstvom trenera Zorana Abdulaja, nastupile s dvije tročlane ekipe i zauzele tek drugo mjesto na turniru u odbojci na pijesku.

Održavanje Sportskih igara mladih osmislio je i organizirao odbojkaš i košarkaš Sead Muratović (23) uz pomoć prijatelja koji su sudili utakmice i vodili računa o tome da natjecatelji ne ostanu gladni i žedni. Tražio je, i dobio, i potporu gradske vlasti, koja je Sportske igre mladih uvrstila u kalendar proslave Dana grada Gline, a nije izostala potpora ni brojnih donatora, koji su natjecatelje opskrbili sokovima, vodom i hranom.

– Prvi smo put organizirali Sportske igre, na kojima su se mladi iz tri susjedna mjesta cijeli dan bavili sportom i družili. Sve smo to napravili dobrovoljno, bez ikakvih naknada, dok su hrana i piće dar donatora. Diplome pobjednicima na svome računalu napravila je studentica Tanja Hrgović – rekao je Sead Muratović, ističući da su dokazali da se mladi mogu, bez ijedne kune troška, cijeli dan družiti i zabavljati.

– Gradonačelnik Milan Bakšić obećao je pomoći da na godinu, preko ljetnih praznika, ponovo organiziramo Sportske igre mladih – dodaje Muratović.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:14 17.08.2010.

bar jednu pravu vijest da pročitam hvala bogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije