Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na imanju u sisku
Povratak na članak

Dok veterinarska inspekcija čeka da vlasnik popravi uvjete u kojima žive životinje, volonteri spašavaju njihove živote

Sve je prijavljeno još u srpnju, vlasnik je dobio i popravni rok. O privremenom oduzimanju životinja inspekcija ne razmišlja jer, kako kažu, životinje ne pate

Komentari 5

DO
Donata
20:16 08.11.2021.

Užas. Jadne životinje. Pa kako si ovako netko dozvoli da živi? Kud sebe muči i još ispaštaju i životinje.

VL
GL
Glija
21:02 08.11.2021.

"Veterinarska inspekcija Državnog inspektorata" jeli to još jedna hrvatska neradnička agencija koja drka onu stvar umjesto da rade on za šta su plaćeni?

VL
EB
EBERT
19:46 08.11.2021.

Strasno i sramotno . kaj rade oni pametnjakovici ? Inace kod mojih susjeda grancice tresnje visjele su prema cesti . Tako ti isti koji se moraju brinuti naredili mu da to odmah rijesi. Nitko nije bio ugrozen. Ali to ih ih ne smeta? Glavno da sjede po kaficima i nista ne rade.

VL
EX
expiralitozo
16:40 28.12.2021.

Pa s obzirom na geografsku lokaciju to i nije tako loše. Znate ipak je to Balkan, bilo istočni ili zapadni, malo sjevernije ili južnije, nema razlike.

VL
MA
Matek
23:58 08.11.2021.

Da nije vlasnik Branko Borkovic?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.