Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA JANAF
Povratak na članak

Dok se predsjednik i premijer prepucavaju, nitko ne traži krticu

U cijelu halabuku uključili su se i oporbeni saborski zastupnici koji traže osnivanje saborskog istražnog povjerenstva koje bi trebalo istražiti sve navodne zloporabe USKOK-a, DORH-a i politike. A kad je to i koje dosad osnovano saborsko istražno povjerenstvo ijedan slučaj istjeralo na čistac?

Komentari 46

Avatar gunner12345
gunner12345
09:04 26.09.2020.

pa to da curi nije veliki problem, veći problem je da se krade na veliko

VL
DU
Deleted user
09:25 26.09.2020.

Ekskluzivni klubovi,lože,tajna društva,orgije..Hrvatskom vladaju vaninstitucionalne interesne grupe i pojedinci.Duboka država koja pljačka i uništava našu djecu! Sabor treba pokrenut istražni postupak,zatražit smjenu čelnih ljudi svih institucija kaznenog progona. Informacije cure,glavni državni odvjetnik je član masonske lože,u ekskluzivnim klubovima susreću se lijevi i desni elitisti,predsjednik,načelnik glavnog stožera admiral Hranj,šefovi USKOK-a??? Ovo je afera tekstonski razmjera!Ugrožen je sam ustavni poredak zemlje i vladavina prava!

VL
AR
ares2020
09:58 26.09.2020.

Pa što, tko se još sjeća da je jedan, sada bivši, ministar zadnjeg dana prije smanjenja poticaja za vjetroelektrane potpisao ugovore o poticajima kojima je Hrvatska oštećena za više milijardi kuna (a bili su tu još i razdjelnici, uhljebljavanje HNS-ovaca). Realno, u Hrvatskoj je najopasnije krasti na malo.

VL
DU
Deleted user
09:30 26.09.2020.

Bratu zidaru se mora pomagati!

VL
PI
pop ivan tolj
09:21 26.09.2020.

Dragan i Zoran imaju jako natečene njuške, pitam se od čega?

VL
DD
ddh
10:10 26.09.2020.

U t.zv. "aferi" Janaf dnevno jaca paljba po Premijeru i HDZ- u u cjelini. Propituje se i stvara se histerija oko toga, da li je Premijer nesto znao, da li je netko od ministara bio u tom famoznom klubu i tko je sve jos nesto morao znati. Pa iako su ne samo ZKP po tom pitanju oko toga tko sve smije o nekim izvidima USKOKA biti informiran jasni, pa iako su vodeci pravnici u toj drzavi, profesori Derencinovic i Palic jesno objasnilii, da su prema vazecem ZKP-u izvidi absolutno tajni i da bi informiranje Premijera bilo protuzakonito, mediji i ona figura sa Pantovcaka stalno jasu na Premijeru optuzujuci ga da je za izvide morao znati. Skucajni Predsjednik i velika vecina medija stavlja Ustavom propisanu trodiobu vlasti van snage, stavlja Ustavom propisanu presumciju nevinosti i odredbe ZKP-a van snage. Mediji su navalili na ministra Butkovica jer je bio u tom famoznom klubu, a to da je i njihov Predsjednik sa Pantovcaka jednako tako bio gost kluba je za medije nevazno. Svojim stvaranjem klime llnca i histerije, svojim osudjivanjem bez valjanih dokaza Kovacevica i drustva (pa cak i da postoje valjani dokazi koje USKOK trenutno trazi, osudjivanje nije stvar medija) mediji podrivavaju i podkopavaju pravni poredak, ali i principe demokratskog drustva. I to sve kako bi u prvom redu nastetili Plenkovicu i HDZ-u i kako bi ponistili rezultate izbora. Je li to funkcija medija u Hrvatskoj?

VL
DU
Deleted user
09:39 26.09.2020.

Kad će se ispitat javna tvrdnja gosp.Zdravka Mamića da je davao mito sucima,a među inima i predsjedniku Vrhovnog suda gosp.Sossi? Pravosudni sustav je najveća sramota Hrvatske! Kolektivno udaljit sve suce i ukinut Ustavni sud. Sudove depolitizirat po američkom modelu!

VL
Avatar dmitarXX
dmitarXX
09:30 26.09.2020.

Narod na ulice, to je jedini nacin!

VL
NE
nemanatrag
09:26 26.09.2020.

Zna se koje ... problem je da propjeva više nego što treba.

VL
Avatar jocker-3
jocker-3
12:08 26.09.2020.

Ovako to izgleda....DORH može raditi šta hoće,ali i nemora raditi ništa kad mu poslodavac(država)nemora i nesmije znati ništa o njegovom poslu....naravno da plaća ide bez obzira radili oni išta ili ništa,čak ni premijer nezna ništa...malo čudno,ili?Zato nitko nikad nije i neće biti osuđen,niti će mu oduzeti ilegalno stečenu imovinu.....

VL
RO
romobil
09:36 26.09.2020.

Ogrebana koljena Doris Pinčić ipak je veći problem za naciju....😆

VL
Avatar Moj_tata_je_KAMOCEMO_
Moj_tata_je_KAMOCEMO_
09:31 26.09.2020.

Ha ha ha pošteni hadezeovac nikad ništa ne vidi i nikad ništa ne čuje. Pogotovo ak je kriminal u pitanju... Pogledajte samo ponovljeno suđenje za Fimi Mediju.... ah, niko, niko ništa ne zna.

VL
TH
theo
09:37 26.09.2020.

vidimo kako su se sdp i hdz uspaničili dok je most najavio saborsko istražno povjerenstvo...

VL
AD
adminenapusimisekurca11
09:06 26.09.2020.

Bratska svađica za javnost, obojica imaju svoje ljude duboko u toj kriminalnoj hobotnici

VL
DU
Deleted user
09:37 26.09.2020.

Žalosno je kad putem medija presjednik države premjeru a premjer presjedniku objašnjava što je po zakonu a što ne, vjerojatno i ovi što kradu narod i državu isto ne razumiju dali je ili nije po zakonu dozvoljeno krasti .

VL
IB
iva.begovic
09:32 26.09.2020.

Pa zar nije nedavno odvjetnik Nobilo, obrazložio gdje je "slaba karika" .? Nije li problem u blokiranju bankovnih računa okrivljenika 24 sata prije privođenja, a što ostavlja dovoljno vremena bankarskim službenicima da upozore korisnike tih računa. Konačno, moguće je daa i bankarske aplikacije, znači bez utjecaja ljudi, automatizmom upozoravaju korisnike da je račun blokiran. U digitalno doba to je za očekivati, a koliko pravosuđe može držati korak sa aplikacijama to je već drugi par postola. Čini mi se da smo odveć skloni (naročito mediji) tražiti krivca, a ne rješenje problema.

VL
BI
biskupijaizaustrijeuhdzovojslu
09:17 26.09.2020.

.da smo mi normalna država i društvo kao što nismo svi koji nešto znače u društvu bi izopćili oko posjetitelje kluba.a to se naravno neće dogodit

VL
Avatar Moj_tata_je_KAMOCEMO_
Moj_tata_je_KAMOCEMO_
09:26 26.09.2020.

Tko je sve od moćnika bio u Kovačevićevu klubu? .....klub su posjećivala tri ministra iz bivšeg, ali i sadašnjeg sastava vlade Andreja Plenkovića. To su ministar prometa Oleg Butković, koji je u klubu igrao belu, ministar gospodarstva Tomislav Ćorić ii ministar rada Josip Aladrović. Ovaj potonji je, usput, s donedavnim šefom Janafa, uhićenim zbog primanja milijunskog mita, u rodbinskim vezama. Naime, otac Dragana Kovačevića i baka Josipa Aladrovića su brat i sestra.

VL
Avatar southman
southman
09:26 26.09.2020.

Tko zna što se sve pričalo na tom famoznom ručku !?

VL
IK
ikbmibm
11:26 26.09.2020.

Zoki ,što više prićaš,to ti se sve manje vjeruje.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.