Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti mu zatvor
Povratak na članak

Dok mu je hrabri migrant spašavao dijete, otac je igrao Pokemon Go

- Otac je jako uznemiren jer shvaća što je učinio i što se moglo dogoditi - rekao je tužitelj Molins

Komentari 39

DA
Darko22
08:18 29.05.2018.

Dobra namještaljka sve u svemu, ali naravno ne može to proći bez žrtvenog janjeta

VL
Avatar nekineki
nekineki
08:29 29.05.2018.

Staged media events....u prijevodu: režirani medijski događaji, sa svrhom oblikovanja misljenja javnosti u smjeru zacrtane agende..

VL
IV
ivanvidaspuntaii
08:19 29.05.2018.

Fake godine - Spiderman kao masonski Hollywood čak bolji ono od one insecenirane "prodaje" navodnih izbjlegica kao robove u jednom libijskom logoru. Masonska marketinška mašinerija radi punom parom. Pazi ovo. Kako je došo mali preko ograde a nije pao nego se je držao za izvana. Normalno kad dijete prevagen na drugu strani ograde nema šanse da se zdrži ručicama. Pa onda, događa se taman na garnicisusjednog balkona da ga susjed može držati, ali ne povući, šro je normalna reakcija, a nije ni teški. Drugo, našo se sportski visoki ilegalac, tjelesno ko stvoren za penjanje, a i obavio je to vrlo profesionalno. Znao je odmah kako s lakoćom doći gore, dignuti malog jednom rukom, i postati heroj. Samo ga je jedna kamera snimala, al ne od početka. Gotovo u istom momentu ga prima viskostupanjskii mason Macron, Rothschildov bankar, koji se od uvijek zalaže za import Afrikanaca i uništavanje europske civilizacije, daje mu standa pede državljanstvo i posao. Televizija šalje slike u svijet porukom: ilegelani imigranti su spasioci Europe, zato ih moramo importirati.

VL
TH
thekurcula
08:38 29.05.2018.

Naravno da je režirano. Pa u našim životima više nema ničega spontanog, sve se režira. Mene zanima da li je ko objasnio šta radi ona odrasla osoba na balkonu, pokraj deteta. Jel to otac? Ako jeste znači da nije igrao pokemon. Ako nije, bez obzira ko je, šta radi tamo i zašto nije prvi povukao dete na balkon nego je čekao da se ovaj unajmljeni dovere do njega? Što kažu Rusi, mi smo jako razočarani vašim režijama! Nekad ste se bar trudili da to bude makar malo verodostojno a sad nas, publiku, veoma grubo potcenjuje i prodajete nam neverovatne priče pod etiketom istinitosti!

VL
DR
Draš
08:41 29.05.2018.

Ne razumijem ,dvije odrasle i snažne osobe drže dijete cijelo vrijeme ,onda se ovaj lik popne i uzme dijete njima iz ruke?????Tko je ovdje lud i kakve su to predstave za narod???

VL
Avatar tituš
tituš
08:36 29.05.2018.

sve je jedna loše smišljena konstrukcija i laž, što gornja fotka i dokazuje. Dijete drži druga osoba, koja nije crnac, a mislim čak i da dijete ima pojas koji je osiguran i svezan. Laž, prokleta laž u funkciji koječega! Žele li Francuzi migrante, neka pošalju svoje brodovlje po njih i pokupe ih Sjevernom Afrikom i Bliskim istokom i sigurno prevezu, da se drugi narodi i zemlje ne maltretiraju. Zanima me gdje su i tko obilazi one silne grobove postradalih u tobože raznim terorističkim prigodama koje su imale isti cilj, uvođenje izvanrednog stanja ..

VL
Avatar nekineki
nekineki
08:44 29.05.2018.

ovakva je propaganda je pomno smisljena, i ima jak emocionalno utisak, prima se bez 'kogintivnog filtriranja' jerbo se eto radi o slabima, djeci, pa i o spasavanju zivota koji vise o niti, sto u velikoj mjeri pojacava utiske i stvara efekt poistovjecivanja osoba/masa koje površno i banalno percipiraju stvari i zbog toga imamo ovakve gorljive komentatore koji brane cijelu stvar kao da su i sami svjedocili ovog događaju...interesantna psihologija...

VL
PR
prajdali100
08:03 29.05.2018.

Dvije godine zatvora ali bez pristupa igricama.Neka glupan radi nešto korisno.

VL
80
8.000 eura, 8.000 eura!
08:40 29.05.2018.

Ma napravno da nije namještaljka. Vidi se da je dijete samo i tek onda dolazi susjed koji ga preko ograde koja dijeli dva balkona hvata za ruku

VL
DE
deda1234
08:10 29.05.2018.

Jel ulovio kojeg?

VL
DU
Deleted user
08:38 29.05.2018.

Izuzetno bezdušan naslov. Poštovani gospodine uredniče (pretpostavljam da je naslov vaš) u trenutku nesreća koje se dese djeci, njihovi roditelji rade nešto drugo. Neki su na poslu, neki spavaju, neki vode ljubav, neki igraju igrice, neki pišu komentare pod priglupimm člancima, neki čuvaju svoju i/ili tuđu djecu a neki spašavaju svoji i/ili tuđu djecu, .... . Kako bilo, ma što radili takvi nemili događaji će se na žalost dešavati zato ih in zovemo nesreće. Za sve osim za roditelje veća nesreća od nesreća jest ovako opremljen članak.

VL
AA
aabbcc
16:57 29.05.2018.

u texstu samo fali da je migrant musliman al nema veze hadija je pravi : )

VL
Avatar Cordoba
Cordoba
15:16 29.05.2018.

Pre 40 god angazovali bi rezisere za ovakvu predstavu a sad je dovoljan bilo ko sa mobilnim telefonom.........

VL
CR
CROLINDA
14:23 29.05.2018.

nekontrolirane milijunske najezde muških migranata čak i iz država gdje nije rat nije ništa drugo nego isplanirana masonska antikršćanska režija - a zabrinute Europljane licemjerno i isplanirano ucjenjuju kršćanskim milosrđem - a i ovo barem jako sliči na propagandu nego go što - dvoje ljudi stoji kod djeteta i ne mogu ga povući gore dijete od desetak kilograma uvrh glave - pa u takvoj situaciji adrenalin radi čudo - povukao bi i špaker od tuča a kamoli tolicno dijete - ali ne nego oni uredno čekaju da se on popne po dijete koje može svaki djelić sekunde otpasti dolje

VL
RO
robertbruckner
18:37 29.05.2018.

To neje "otac" to je musljimon kojeg zdrzova francuska drzava kaj na crkev fujjjjjjjjjjjjjjjj dobro kaj jos neje porinov dete dodlji.

VL
CR
crobrzic1970
10:38 31.05.2018.

Taj tata nije igrač Pokemona GO za mene. Jer je zaboravi svog sina. Sramotio sebe i druge muškarce. Prvo ide obitelj i onda tek igra. Treba ga zatvoriti par mjeseci. Da se opameti o tome i šta je napravi. AA migrantu treba da ti posao i da živi u tom mjestu sa svojom obitelj naći posao

VL
CR
CROLINDA
14:24 29.05.2018.

kako su kršćani tretirani u njihovim državama -raspinju ih i bacaju u užarene peći a svako malo imaš u vijestima kako su uletili u neku crkvu i sve pobili i što misliš ko je tim "junacima" dezerterima natrpao džepove dada idu u Europu i zašto su pobacali dokumente i na što će se vratit ako su ostavili ženskadiju i starce i djecu da im čuvaju i brane dom - oni nemaju ni izgled ni raspoloženje ni ponašanje ni namjere kao jadne izbjeglice - što ne idu u susjedne muslimanske bogate naftaške zemlje nego na mrski zapad - jesu li im naftaši napunili džepove da idu osvajati " nevjerničku" Europu - normalno bi bilo primiti samo one koji ne podliježu vojnoj obvezi i to samo ako dolaze iz zaraćenih područja i to samo dok se ne sredi stanje kod njih a onda idi obnavljaj i popravljaj svoje

VL
CR
CROLINDA
14:31 29.05.2018.

nemreš bilivit - kad je ono bio počeo veliki priliv ovih preko Hrvatske biskup Uzinić je rekao da ovi migranti mogu biti rješenje za slabo rađanje Hrvata i za slabo naseljen dijelove Hrvatske - dakle neprijatelji križa su jednom katoličkomm biskupu rješenje slabog nataliteta u Hrvata - zbogom pameti

VL
80
8.000 eura, 8.000 eura!
08:42 29.05.2018.

Sramim se zbog nekih rasističkih komentara na ovom Hrvatskom portalu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.