Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti mu zatvor

Dok mu je hrabri migrant spašavao dijete, otac je igrao Pokemon Go

Mamoudou Gassama
Foto: screenshot/Reuters/Pixsell
1/7
29.05.2018.
u 07:53

- Otac je jako uznemiren jer shvaća što je učinio i što se moglo dogoditi - rekao je tužitelj Molins

Dok je mladi migrant iz Malija spašavao dijete koje je visjelo s balkona u Parizu, djetetov otac bio je zauzet igranjem igre Pokemon Go, tvrdi tužitelj.

Podvig 22-godišnjeg Mamoudoua Gassame oduševio je Francusku i svijet, uključujući predsjednika Emmanuela Macrona koji je mladiću ponudio i državljanstvo. S druge strane, otac četverogodišnjeg djeteta je priveden i mogao bi završiti u zatvoru, prenosi Metro.

Mamoudou Gassama
1/7

- Otac je napustio stan dok se incident događao. Otišao je u kupnju i potom je odlučio igrati Pokemon Go na ulici - rekao je tužitelj Francois Molins.

- Njegovo ponašanje čini prekršaj, neispunjavanje roditeljskih obveza, za što je moguća kazna od dvije godine zatvora - dodao je.

Otac bi se trebao pojaviti na sudu u rujnu. Tužitelj je objasnio da je prozor ostao otvoren i nije bilo zaštite na balkonu koja bi dijete spriječila da se popne na ogradu.

- Otac je jako uznemiren jer shvaća što je učinio i što se moglo dogoditi - rekao je Molins.

Komentara 39

DA
Darko22
08:18 29.05.2018.

Dobra namještaljka sve u svemu, ali naravno ne može to proći bez žrtvenog janjeta

Avatar nekineki
nekineki
08:29 29.05.2018.

Staged media events....u prijevodu: režirani medijski događaji, sa svrhom oblikovanja misljenja javnosti u smjeru zacrtane agende..

IV
ivanvidaspuntaii
08:19 29.05.2018.

Fake godine - Spiderman kao masonski Hollywood čak bolji ono od one insecenirane "prodaje" navodnih izbjlegica kao robove u jednom libijskom logoru. Masonska marketinška mašinerija radi punom parom. Pazi ovo. Kako je došo mali preko ograde a nije pao nego se je držao za izvana. Normalno kad dijete prevagen na drugu strani ograde nema šanse da se zdrži ručicama. Pa onda, događa se taman na garnicisusjednog balkona da ga susjed može držati, ali ne povući, šro je normalna reakcija, a nije ni teški. Drugo, našo se sportski visoki ilegalac, tjelesno ko stvoren za penjanje, a i obavio je to vrlo profesionalno. Znao je odmah kako s lakoćom doći gore, dignuti malog jednom rukom, i postati heroj. Samo ga je jedna kamera snimala, al ne od početka. Gotovo u istom momentu ga prima viskostupanjskii mason Macron, Rothschildov bankar, koji se od uvijek zalaže za import Afrikanaca i uništavanje europske civilizacije, daje mu standa pede državljanstvo i posao. Televizija šalje slike u svijet porukom: ilegelani imigranti su spasioci Europe, zato ih moramo importirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije