Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

Dok joj je muž predsjednik Vlade – gđa Milanović treba se suzdržavati od svojih poslovnih medijskih nastupa

28.10.2014. u 13:40

Gđa Sanja Musić Milanović jutros je s Hrvatskog radija i televizije savjetovala građanima da crni kruh režu na tanje kriške da im duže traje – poput novovjeke Marije Antoanete

Premijerova supruga trebala bi se suzdržavati od javnih nastupa, pogotovo nakon njenih savjeta jutros u emisiji o zdravlju i zdravom životu, koja je snimana u studiju Hrvatskog radija i prenošena na Četvrtom programu HRT-a. Voditelj emisije Mario Harapin rekao je da se ljudi žale da je zdravi crni kruh skuplji od bijelog. Gđa Milanović je sjedila do njega i odmah našla rješenje: jest, inicijalno je skuplji, ali ako se reže na tanje kriške, dulje će trajati i bit će zapravo jeftiniji od bijeloga, a i zdraviji je.

Gđa Musić Milanović ne može pojmiti da je u stvarnom svijetu logično da se ne samo skuplji crni nego i  jeftiniji bijeli kruh može rezati na tanje kriške, što čini dobar dio Hrvatske. Podcjenjivanje zdravog razuma podsjeća na bezbroj sličnih neprikladnih rečenica koje govore o socijalnoj neosjetljivosti, poput one što ju je gladnima navodno izrekla Marija Antoaneta.
Premijerova gospođa, gđa Sanja Musić Milanović, liječnica je dosad nepoznata široj javnosti pa nije primjereno da se baš sada pojavljuje u medijima, jer živi se teško, a premijer je uvijek najodgovorniji za takvo stanje. Njezini javni nastupi štete i njoj i premijeru.

Sa svog mjesta voditeljice Odjela za promicanje zdravlja, osnovanog u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, pojavila se jutros, umjesto da pošalje zamjenicu, osobno kao promotorica naljepnica na kojima piše „Živjeti zdravo“, koje će netko stavljati na prehrambene proizvode. Hoće li na crni kruh gospođa Milanović i osobno lijepiti etiketu „Rezati tanje“?

>>Urednički zaokret: u HRT-ovim 'Paralelama' bačeno svjetlo na knjigu 'Tuđman i Perković'

>>Zašto u 'Piramidu' nije došla Ivana Brkljačić?

>>Sve naše TV napuhale uhićenje Bandića ali nisu javile ništa – osim onoga što im je dala policija

Komentara 116

DR
draxy
13:58 28.10.2014.

Bravo! Probao sam već i stvarno se može tanko izrezati jedino što me ukućani mrko gledaju.

NO
Norway
13:54 28.10.2014.

Ako ga samo gledas i ne diras ostane ti jos vise!

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
13:53 28.10.2014.

Ne vrijeđajte Mariu Antoanetu uspoređivanjem s ovim korumpiranim stvorenjem. Kraljica Antoaneta je skupo platila sve svoje stvarne i izmišljene grijehe, a ova to neće na ovome svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije