Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA ELEMENATA KAZNENOG DJELA
Povratak na članak

Dok je bio u samoizolaciji, prijetio na Facebooku, prijava sada odbačena

Nakon što su proveli izvide u ODO-u Virovitica, zaključili su da u napisanim riječima nema elemenata kaznenog djela, pa su odbacili policijsku kaznenu prijavu.

Komentari 1

RE
reborn
10:14 08.05.2020.

Ako sam dobro shvatio općinsko državno odvjetništvo, istovjetni tekst bi bio prijetnja da se umjesto npr Uskrsa (sa kojim se identificira valjda većina građana) spominje Bajram ili Hanuka (sa kojim se identificira valjda manjina građana). Doista, čemu dvostruki standardi, od kada to državne institucije razlikuju "naše i vaše nasilje"?!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.