Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lažna uzbuna

Dojavu o bombi u školi u Čakovcu izmislio je učenik zbog – ispita

'rucna_bomba'
''
19.11.2012.
u 15:11

Dogodilo se ono što smo i pretpostavili. Lažnu dojavu o bombi poslao je učenik koji je trebao biti ispitan iz jednog predmeta u poslijepodnevnim satima, potvrdio je načelnik čakovečke policije

– U školi je postavljena bomba koja će eksplodirati za jedan sat! – dojavio je muški glas 7. studenog u 12.39 sati. Ravnatelj Graditeljske škole pozvao je policiju koja je ispraznila školu i obavila protueksplozijski pregled. Eksplozivna naprava nije pronađena, no zato je ovih dana otkriven dojavljivač.

– Dogodilo se ono što smo i pretpostavili. Lažnu dojavu o bombi poslao je učenik koji je trebao biti ispitan iz jednog predmeta u poslijepodnevnim satima. Riječ je o 18-godišnjaku iz Donjeg Vidovca – kazao je danas načelnik policijske postaje Čakovec Krešimir Jurčević. Učenik koji je želio izbjeći lošu ocjenu bit će kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu zbog širenja lažnih i uznemirujućih glasina.

>>Kasnio na let pa rekao da je u zrakoplovu bomba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije