Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezapamćen zločin

Dogradonačelnik Šibenika se rasplakao pred kamerama: Poznavao sam ubojicu

Foto: Screenshot Dnevnik.hr
1/2
30.01.2021.
u 20:15

Kazao je kako je Šibenik jedan od najsigurnijih gradova u državi, no slomio se kada je govorio o žrtvama, ali i ubojici.

Dogradonačelnik Šibenika Daniel Mileta gostovao je u Dnevniku Nove TV povodom nezapamćenog zločina koji je obilježio subotu. Kazao je kako je Šibenik jedan od najsigurnijih gradova u državi, no slomio se kada je govorio o žrtvama, ali i ubojici. Kroz suze je rekao da je poznavao sve žrtve, ali i ubojicu.

"Jedan od njih je bio moj veliki prijatelj. Dogodilo se nešto što Šibenik ne pamti. Moj otac ima 75 godina i on ne pamti ovakav zločin. Šibenik je jedan siguran grad i ovo je šok za sve naše sugrađane. Trebat će vremena da stvari dođu na svoje mjesto, ali ne vjerujem da će se u nekoj budućnosti ovako nešto ponoviti", rekao je dogradonačelnik koji nije mogao suzbiti suze.

Unatoč svemu, uvjeren je da sugrađani mogu biti mirni i da je Šibenik siguran grad. "Nastojat ćemo kao grad da se ovako nikada više ne dogodi. U našim srcima i mome osobno, miješaju se osjećaji. A što ovo govori o društvu? Govori da nikad ne znate što možete očekivati. Nikada ne bih rekao da je to čovjek može dignuti ruku na drugoga", napomenuo je Mileta. 

Najbolji prijatelj ubijenog poduzetnika u Vodicama : Moguće da je riječ o ubojstvu zbog dugova

 

Ključne riječi

Komentara 26

PE
PetiElement
20:45 30.01.2021.

Umjesto suza, jamči da se nikoga neće reketariti i dovesti do ludila..... jbl vas radojka

PR
PrimoracRi
21:23 30.01.2021.

Uhljeb se rasplakao se nad lihvarima. Pametnom dosta.

VU
Vukovar u ♥️
20:54 30.01.2021.

Lihvarenje je opasan poso kad nekom hoces oduzeti njegovo budi spreman i na naj gori scenariji od iste nije rijesenje ubiti nekoga ali se vidi da se ovdje previse toga skupilo i eksplodiralo je u covjeku da se obracuna s istima akterima nazalost sad je doslo do tragedije po njih sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije