Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadnuti radnici HEP-a

Dogradonačelnik Pakraca u ime srpske manjine osudio napad bombom: 'To je suludi čin pojedinca'

Na radnike HEP-a bacio bombu nakon što su mu došli isključiti struju
Foto: Antonio Pejsa/PIXSELL
1/5
27.01.2021.
u 18:37

Izražava nadu da taj "suludi čin pojedinca" neće ugroziti dosadašnji suživot na tom području i suradnju u gradu, županiji i državi jer zajednica ne može nositi odgovornost za taj tragični događaj

U ime Vijeća srpske nacionalne manjine Požeško-slavonske županije, kao zamjenik pakračke gradonačelnice i u osobno ime Nikola Ivanović u priopćenju za javnost najoštrije osuđuje današnji napad bombom pripadnika srpske zajednice na radnike HEP-a.

Ivanović u priopćenju izražava najoštriju osudu, kako je ocijenio, "današnjega suludog čina pojedinca koji je iz samo njemu poznatih razloga teško ranio dvojicu radnika HEP-a koji su samo radili svoj posao".

"Tim činom pojedinca, koji je pripadnik srpske zajednice, ne želimo da se ugroze dobri međunacionalni odnosi među stanovništvom Pakraca znajući činjenicu teškog stradanja ovoga grada" tijekom rata, ističe Ivanović.

Izražava nadu da taj "suludi čin pojedinca" neće ugroziti dosadašnji suživot na tom području i suradnju u gradu, županiji i državi jer zajednica ne može nositi odgovornost za taj tragični događaj.

Ivanović također se nada da će ozlijeđeni radnici biti dobro i da će se brzo oporaviti.

"Ističemo jako dobro suradnju koju imamo s HEP-om u pogledu reelektrifikacije preostalih sela bez električne energije, te je stoga naša žal još veća", stoji na kraju priopćenja Nikole Ivanovića.

Danas je 71- godišnji muškarac u Pakracu bacio eksplozivnu napravu na trojicu radnika HEP-a i pri tom ih ranio. Napadač je uhićen, izvijestila je Policijska uprava požeško-slavonska.

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:16 27.01.2021.

Ovo je čisto terorističko djelo i zloćin iz mržnje.

IV
ivan960
19:10 27.01.2021.

zločinac bio , zločinac ostao kako je uopće dobiomobnovu kada tu nije imao izgrađenu kuću(ako su navodi iz članaka istiniti). Žao mi jadni radnika nastadaše kao plod mržnje aboliranog četnika.

ST
stefj
19:16 27.01.2021.

Kako lako inače mediji osuđuju cijele skupine, npr. branitelje. Kako lako političari odmah osuđuju svoje konkurente npr. Domovinski pokret... A sada? Sada odjednom čin pojedinca... Kada se ljudi i pobune protiv takvih (npr. protest protiv terora manjine u Međimurju), onda imate zastupnike u saboru koji to osuđuju, odmah se jave aktivisti, odmah su mediji spremni to proglasiti fašizacijom društva... Onda bismo po tom obrascu ovo bacanje bombe mogli strpati u ljevičarenje i pozitivnu diskriminaciju. U Bidenovskom stilu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije