Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA
Povratak na članak

Dodikova brana za Pelješki most

Princip Dodik preglasan je od Komšića i Džaferovića, koji su glasali za pokretanje spora s Hrvatskom

Komentari 6

DU
Deleted user
22:54 19.07.2019.

zanimljivo... tvz.predstavnik Hrvata, konstitutivnog naroda u BiH daje sve od sebe da naškodi Hrvatskoj, a Srbin brani Hrvate....ovaj Komšić je stvarno gnjida.. oprosti mala gnjido..

VL
I1
ing-12345
07:54 20.07.2019.

Očito je da su muslimani u BiH postali neprijatelji Hrvatske i naša politika se treba prema tome odgovarajuće postavitii i nanositi štetu muslimanima u BiH gdje god može.

VL
KR
kritika5
22:54 19.07.2019.

ovo "glas razuma" prva misao je, da su riječi naše predsjednice

VL
LI
Lisnjak
10:58 09.08.2019.

bih = mini yu...gdje se okasnjeli poturica u novom vremenu prihvatio uloge druga tita...a ne vidi da se kupa u bazenu koji je samo mokar...dokle???.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
01:34 20.07.2019.

Ma ljudi da li je to moguće da Dodik i njegovi remetilci su veći katolici i od samog pape Franje, a da se o našim poglavarima, koji su se umirili kao one stvari u ruci i ne govori. BiH Hrvatski poglavar Ivo se buni kao Grk u apsu zbog Pelješackog mosta, a banjalučki remetilci stoje na njegovom braniku. Da budemo iskreni ovi si previše dopuštaju jer se miješaju u obiteljsku svadju (Hrvata i Hrvatskog cvijeća(. Sutra će ovi sa uvezanim zastavama jurišati na remetilce, kada to od njih zatraže naše zajedničke transatlanske gazde, zae ne?

VL
AR
Arkade
22:35 19.07.2019.

Doci ce vas glave dodik

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.