Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODAN SUSRET
Povratak na članak

Dodik tvrdi da mu je američki veleposlanik prijetio: 'Žao mi je što je to učinio'

Rekao sam mu da je naša politika skromna, ali ponosita i da nećemo odustati od osnovnih principa bez obzira koliko SAD bile velike i oni na ovaj način iskazivali prijetnju. Žao mi je što je to učinio - izjavio je Dodik

Komentari 5

SO
Sotona
14:55 01.03.2020.

je tijekom večeri imao neugodni susret s veleposlanikom SAD u BiH Ericom Nelsonom potuživši se novinarima kako mu je američki diplomat "zaprijetio".. To rade i kod drugih pa i prijatelja NATO saveza koji nemaju sluha za "demokraciju"= totalno pokoravanje ii slušanje što Amerika naredi da se radi u EU ima ... Da se radi... ,

VL
Avatar burgos1948
burgos1948
07:42 20.02.2020.

I u Hrvatskoj ambasador iz Buzina , Kohorst stalno nešto prijeti , miješa se u u unutarnje stvari Hrvatske . Naređuje , što bi se u Hrvatskoj trebalo učiniti kako bi Hrvati mogli putovati u SAD bez viza . Btw , na fotografijama sa Kohorstom , u pozadini se uvijek muva neki bradati lik u crnoj haljini . Što to poručuje lik Kohorst nama Hrvatima ? Tako je i Galbrajt , prilikom velike bežanije Srba iz Hrvatske , sjeo na prvi ukradeni traktor , u pokušaju da zaštiti Srbe od odmazde . Da ova sadašnja vlast ima muda , papak Kohorst bi dobio izgon iz Hrvatske u roku od 24 sata .

VL
AA
Aaa
11:05 20.02.2020.

Izgleda da ce se opet intenzivno koristiti baza Aviano...

VL
Avatar LindaAU87
LindaAU87
23:53 19.02.2020.

Vгhunski pгsаti рilići sаmo nа оvоm mjеstu! Slijеdite vеzu i nеće vam biti žao! -- http://kisstok.com

VL
IN
inot
07:36 20.02.2020.

DODO The Dead Man Walking

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.