Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milorad Dodik:
Povratak na članak

'Referendum u RS-u neće biti otkazan, a Hrvati su u NDH počinili genocid nad Srbima'

– Pozivam Bošnjake i Hrvate da sjednemo i krenemo od početka. Međunarodna zajednica nije ništa riješila. Imamo Washingtonski i Daytonski sporazum, oni su dali prava svim stranama i to je polazna točka – poručio je Dodik

Komentari 200

NE
nenokuk
23:10 31.08.2016.

BiH je juga u malom. Ta država očito ne funkcionira, narodi se ne podnose, ne vidim nikakvog smisla da se na silu ta država održava na životu.

VL
AN
anticenzura
23:38 31.08.2016.

To je sve kriv Bakir sto je nakrcao zemlju Arapima i ne da nikome da se paca u Federaciju, ni Hrvatima ni Srbima. Samo oni odozgo zapovjedaju svima. Ovi u Srpskoj imaju Dodika, on zagrmi i ne da na se, a u Hercegivini nema nitko da ih nadjaca. Ovi politicari u Federaciji imaju najvece place u regiji vele ljudi, a najmanji standard imaju od svih zemalja. Taj Bakir ce rasprodat citavu zemlju Arapima, sve su oni pokupovali po Bosni pisu mediji, a Ameri okrecu glavu na drugu stranu, njima odgovara tako. To su im saveznici dolje na Bliskom Istoku, pa i ovdje otvaraju filijalu da mogu potpaliti vatru kad im zatreba. To su oni skupusarili zajedno s Bakirom.

VL
GJ
g.josip2
23:17 31.08.2016.

Gospodine Dodig izjasnite se koliko je hrvata ubijeno od srpske strane i prognano molim vas da mi objasnite kako je poceo rat u detalje danas covjek nemoze da procita nista pametno samo vasa politicka prepucavanja hrvatska i srpska samo damo da znate mladi ljudi su izgubili svaku nadu u vas jadne politicare mi za vas sigurno ratovati necemo samo da znate ponasate se svi jadno i bijedno

VL
AP
apalono
01:42 01.09.2016.

Treba referendumom izglasati izlazak Iz bih kalifata,u suprotnom bit cemo poturceni.

VL
CI
cika123
23:28 31.08.2016.

Naźalost. Bosna je tempirana bomba.. Samo se glumi suźivot a nema ga sigurno. Hrvati nisu ugroźeni samo u Zapadnoj Hercegovini a što se tiče Sarajeva tamo nemaju pravo glasa a o republici Srpskoj da i ne govorimo. Tamo ih se može izbrojat na prste.

VL
KA
kakapo
23:57 31.08.2016.

Dodo, ja sam hrvat i nemam nista sa genocidim nad srbima... trpanje svih u torove i generaliziranje je donijelo puno zla na ovim prostorima, a i yi si jedno od tih zala...

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
23:27 31.08.2016.

R.srbska (republička pokrajina) je shvatila da se rat nastvio. Izgubili su kosovo natalitetnom politikom. Trenutno su srbi i hrvati manjina u BiH.

VL
DU
Deleted user
23:10 31.08.2016.

To nije nikakva "regionalna" televizija, već beogradska televizija jer tamo ima sjedište.

VL
LI
lipa75
06:19 01.09.2016.

Hoće li već netko dotičnog gospodina podsjetiti na zvjerstva koja su činili pripadnici njegovog naroda prije samo 20-ak godina i da je njegova "Republika Srpska" nastala na genocidu, te da joj po nijednom načelu nebi trebalo pripadati 49 % teritorija BIH.

VL
SE
sestrićna
23:13 31.08.2016.

N1 je zapravo srpska tv koja se skriva iza "regijona" čit novi yutel te privatna tv srpskih interesa na ovim prostorima..

VL
HG
hilde_garde
00:04 01.09.2016.

Bolest ludi...la! A što je s pobijenim i protjeranim Bošnjacima i Hrvatima iz tvoje fantomske, na zločinu 'stvorene' državice! Da ne bje svijeta poravnali bi vas, što je trebalo i učiniti! Danas je to i više nego očito! Navali daa ispravimo propušteno!

VL
LU
lukasplit
01:15 01.09.2016.

Zao mi Srba sto ih predstavljaju ovakvi majmuni! Ajmo mi ne dozvolit da u nas Hrvata ne dodje neki ludi Dodik! Boze, mi smo imali onog ludog Keruma i dobro da smo ga se rijesili!

VL
JU
juma
00:41 01.09.2016.

Ovaj Dodik se igra s vatrom, ali lako je njemu, nece on zrtvovati svoju guzicu kada zagusti, nego ce pokupiti lovu i zbrisati. Posljedice ce opet snositi naivni, ostasceni i zaludjeni gradjani te nesretne zemlje. Zar je tako tesko shvatiti kako svi sjedite u istoj kuci o kojoj se samo zajednicki mozete brinuti ili zajedno propasti?

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
23:12 31.08.2016.

Najobicniji kriminalac.

VL
DI
diferencijal
23:06 31.08.2016.

Mozete ga ne voljeti ali čovjek ej vrlo korektan, otvoren i u pravu. Podržavam referendum u RS-u . BiH treba podijeliti a mi umjesto što se žestimo na Srbe trebali bi se organizirati da zaokružimo i sačuvamo što imamo i što nam je ostalo nakon što je zagreb prodao HB u njenom zenitu.

VL
DU
Deleted user
07:41 01.09.2016.

ovi srbi ne mogu bez ustasha ...jednostavno to im j akao dobar dan. koja je to bolest-strava!

VL
DU
Deleted user
05:18 01.09.2016.

tipicno za srbe sve ratove ste izgubili sve sto uzmete u ruke propadne a ovo vam je zajedno definitivno po stoti put KRAJ srbovanja niti je svijet lud niti bosanci a pogotovo mi,,bit cete manji od makovog zrna

VL
DU
Deleted user
07:41 01.09.2016.

hahaha od sada slave jadnici umjesto 9 siječnja dan nastanka ge..@dne tvorevine RS 25 rujan dan NESTANKA rs

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
08:46 01.09.2016.

Kad jednom u razvoju nekog ili nekih naroda stvari krivo krenu, to je kasnije teško ispraviti, iako je svakom neutralnom promatraču jasno da stvari tako dalje vi še ne mogu ići. A glavna stvar je u tome što "narodi" (turskiki "mileti") u BiH ikad nisu živjeli odvojeno pa se onda ujedinili, već je zbog nekoliko stoljeća turskih ratova nastala "mješavina mileta" koju nije separirao ni Domovinski rat. A nije stoga što je i sama Srbija, prema izjavama Ratka Mladića imala ograničeni cilj da pripoji one srpske općine gdje su Srbi imali bar relativnu većinu. Iako je došlo do unutrašnjihpomicanja stanovništva, te iseljavanja iz BiH, ni nacionalno najčistiji dio BiH Republika Srpska nije nacionalno čista, a teritorijalno je tako podijeljena da nema uvjeta za odvajanje od BiH. Zbog toga svaki pokušaj odvajanja bilo kojeg dijela BiH od Republike BiH znači uvod u gotovo siguran rat u kojem će sudjelovati "mileti" te Srbija i Hrvatska, a možda i Crna Gora. Međutim o tome svi "politički mudraci" , uključujući i bruxellesku adminstraciju, šute. A kantonalni model, sličan švicarskom, koji je predložio Jose Cutileiro, nije porhvaćen, što ne znači da se o njemu ne bi opet moglo razgovarati kad bi za to bilo političke volje. Dakle ili poitička volja da se donese mirno i trajno rješenje struktre BiH kao države ili možda i nekoliko novih krvavih"makljaža"! Sumnjam da to g. Dodik ne vidi!

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
20:18 01.09.2016.

Milorad Dodik planira provesti referendum uz veliku podršku Beograda. Odigrali su predstavu za javnost glumeći kako im Beograd ne daje podršku, ovog ste se nagledali devedesetih. Upravo Beograd, tj. Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić glavni su inicijatori događanja u RS-u i referenduma. Iza njih stoji ruska podrška. Srbi iznova stoje na poziciji izazivanja nereda u Europi.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.